Cumpăna

(1979)

Cumpăna

Poster Cumpăna Postere Cumpăna

Sinopsis Cumpăna

În noaptea de Anul Nou, într-o cabană izolată de munte, locuită de cabanier, nepoata sa și logodnicul ei, ajung doi turiști rătăciți prin viscol și doi infractori care reușiseră să scape de patrula care-i încolțise, lichidând-o. Alarma pe care o dau cabanierii declanșează evenimente dramatice.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.9

Caseta tehnică

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 16 Martie 2014 04:35
Padurile sunt locuri periculoase pt cei care traverseaza , locuiesc sau zboara pe deasupra padurilor = În noaptea de Anul Nou, într-o cabană izolată de munte, locuită de cabanier, nepoata sa și logodnicul ei, ajung doi turiști rătăciți prin viscol și doi infractori care reușiseră să scape de patrula care-i încolțise, lichidând-o. Alarma pe care o dau cabanierii declanșează evenimente dramatice .

Acest film a fost difuzat online la TVR international in 16 martie 2014 ora 05 . Putine filme sunt difuzate pe net , si reluate gratis de catre televiziuni ..

1 1
mirceapopa79 pe 03 Ianuarie 2019 20:49
FILM CONFORMIST
Doar jocul excelent a unor actori mari salveaza filmul,de altel unul mediocru,conformist care sa intareasca morala civica comunista. Un babac cabanier(jucat excelent de BADIA Ernest Maftei) se hotareaste sa dea pe mana MIlitiei pe iubitul nepoatei care se inhaitase cu niste infractori in fapt niste delapidatori care furau banii de salariile celor care construiau SOCIALISMUL..Un mesaj subtil pentru parintii a caror copii vroaiu sa o stearga din tzara delapindand bani ca sa-si denunte prietenii copiilor. A si banii de mashina ca atunci se asteptau ani de zile pana sa vina mashina. Si mai remarcam ca la cumpana dintre ani,se canta "O brad frumos" in care BRADUL este un copac LINISTIT in loc de CREDINCIOS ce frunza nu si-o pierde. Un CREDINCIOS era in vremea comunista subiect de studiu psihiatric.
0 0
dan_loghin pe 11 Ianuarie 2018 12:25
Un film bine facut, cu suspans si actiune....Rolul infractorului interpretat de Abulescu îi vine ca o mănuşă artistului ,abordindu l in stilul lui caracteristic ,suprem,tacit...Zamfirescu la polul opus ,zvapaiat si tânar nu s a lasat mai prejos...Si in sfirsit o Adina Popescu la un an diferență de superbul " Nea Marin miliardar "...
0 0
balta67verde pe 31 Decembrie 2018 15:00
Albulescu genial !!!
Albulescu e genial, genial, genial ! Nu se putea un actor mai potrivit in rolul criminalului. Ceilalti, parca sunt statisti in acest film, chiar daca au roluri mai active.
0 1

Spune-ţi părerea despre Cumpăna

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi actiune
Liste cu Cumpăna
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells