Come Play

(2020)

Come Play

Poster Come Play Postere Come Play

Sinopsis Come Play

Come Play

Oliver este un băiețel singuratic care își găsește cu greu locul printre ceilalți. Tânjind totuși după un prieten, băiatul se refugiază în tehnologie: nelipsitele smartphone și tabletă. Când o creatură misterioasă se folesește de aceste aparate pentru a pătrunde în lumea noastră, părinții lui Oliver trebuie să-și salveze singuri fiul de monstrul venit de dincolo de ecran.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7

Caseta tehnică

AKA

  • Larry

Produs de

Amblin Partners

Distribuitorul international

Focus Features

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
xerses pe 01 Ianuarie 2021 17:36
Performanta actorului care interpreteaza baiatul autist este exceptionala.
6 1
Dragos.87 pe 27 Decembrie 2023 21:45
Deși, are un ritm bun cu multe elemente horror și o atmosferă bună ce te ține conectat, nu mi-a plăcut..Este o lâlâială continuă și prost transpusă iar pe deasupra te mai lasă și într-o ceață urâtă..În schimb, mi-a plăcut prestația micuțului, dar în rest, dezamăgitor.
0 0
colonelumorteni3 pe 29 Mai 2023 06:33
Ce idee amuzanta
Filmu e cringe rau si funny;))Si taicaso si maicasa au fost de acord cu el intr-o poveste cu un monstru.La modu ala:,,da si eu stiu ca exista"=)))
0 0
esperar pe 26 Iulie 2021 01:06
Un horror bun pentru anul 2020 , care are o atmosferă tensionată , cu spuspans și efecte bune pentru acest gen . Filmul m-a surprins plăcut prin modul a reși să te țină până la final să descoperi ce se întâmplă cu acel monstru venit dincolo de ecran, prin efecte și un mic jump scare ;) Clar merită filmul pentru un fan al genului și nu numai dacă dorește ceva horror bun și ,,mai nou” . De remarcat este și interpretarea băiatului autist și bineînțeles mesajul filmului

Scenariu: 7/10
Coloană sonoră: 7/10
Dialog: 7/10
Final: 7/10
Rating Horror - 7*
Poveste - 8
Regie/Actorie - 8

Rating per total ... 7 BUN

0 1
tonymaestrul pe 06 Martie 2021 18:58
Filmul este unul dezamagitor. O idee buna dar transpusa foarte prost cu multe scene care se vor infricosatoare dar nu sunt. Tot ce poti intelege din acest film este ideea de a nu iti lasa copilul cu ochii in tableta telefon sau laptop. Incurajeaza-l cat de mult poti sa iasa afara cu prietenii si sa se joace nu sa ramana singur in casa in mediul online.
0 2
colonelumorteni3 pe 29 mai 2023 06:32
Am lesinat de ras la sfarsit cand dansa cu ma-sa +)))

Spune-ţi părerea despre Come Play

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells