Columbo: Blueprint for Murder

(1972)

Sezonul 1, episodul 7

Poster Blueprint for Murder

Sinopsis Blueprint for Murder

La întoarcerea dintr-un sejur de două luni în Europa, Bo Williamson este surprins de soția lui, Jennifer, care a finanțat proiectul de construcție a unui nou oraș. Bo, un fanatic al cailor și muzicii country, reacționează foarte urât și îi face zile negre arhitectului care a avut ideea proiectului. Apoi Bo dispare de parcă a plecat într-o nouă călătorie. Însă prima lui soție este convinsă că Bo a fost ucis, iar Lt. Columbo investighează negreșit cazul.

A contribuit la sinopsis-ul filmului: kamy_16_92
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.6
Peter Falk Peter Falk Columbo Patrick O'Neal Patrick O'Neal Elliot Markham Janis Paige Janis Paige Goldie Williamson
John Fiedler John Fiedler Doctor Forrest Tucker Forrest Tucker Bo Williamson John Finnegan John Finnegan Carl
Pamela Austin Pamela Austin Jennifer Williamson Nick Dennis Nick Dennis Guard Bettye Ackerman Bettye Ackerman Miss Sherman
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

NBC Universal Television

Distribuitorul international

AXN

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
cezarika21 pe 06 Octombrie 2015 07:36
Un mormânt în stil egiptean
Un arhitect genial ce a proiectat un oraș al viitorului îl ucide pe investitorul ce voia să-i taie fondurile și să oprească proiectul. Știind că declararea morții finanțatorului ar determina trecerea averii într-un fond de caritate, el îi înscenează o plecare intempestivă în Europa. Sesizat de prima soție a investitorului, Columbo are dubii că lucrurile s-au petrecut așa cum par.

În Egiptul Antic, faraonii erau îmbălsămați și înmormântați în piramide enorme; acum nu se mai construiesc piramide, ci zgârie nori, iar locul cel mai bun de înmormântare a cuiva ar putea fi fundația unei astfel de clădiri pentru că nimeni nu e atât de nebun să demoleze o clădire pentru a căuta în fundația ei. Am spus că nimeni nu e atât de nebun? M-am înșelat. Există totuși cineva care ar săpa și în fundație...

2 0
alex_il_fenomeno pe 25 Februarie 2012 17:47
un caz foarte incetosat , care i-a dat destule batai de cap detectivului ... oricum , extraordinara perspectiva acestuia .
1 2

Spune-ţi părerea despre Blueprint for Murder

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells