Păreri Click

Click - Zapând prin viață

Ordonează după
little.girl pe 06 Iulie 2012 17:55
GENIAL
genial filmul. il iubesc pe adam sandler..un film foarte frumoos.
omega13 pe 21 Martie 2012 19:22
pot spune ca acest film e unul dintre cele mai bune ale lui adam sandler . un film ce te face sa uiti de plictiseala si sa razi copios
boxa1 pe 11 Martie 2012 00:40
Pentru faza cand aproape moare si ii arata " fuck you" ,cred ca as da nota 11 . Cea mai buna comedie vazuta de mine pana acum !
monicutzza pe 08 Ianuarie 2012 23:38
foarte bun
mi-a placut fff mult povestea filmului...din care ai de invatat foarte multe:)
merita vazut.este superb

Puiu7 pe 28 Decembrie 2011 09:26
Amuzant si...emotionant!
O comedie excelenta,clar,Adam Sandler este un geniu al acestui gen.Dar,niciodata nu mi l-am imaginat intr-o postura ca la finalul filmului.Sincer,si eu am plans putin doar gandindu-ma daca in familia mea s-ar intampla asa ceva.Le-am spus parintitlor dupa aceea daca vor gasi o telecomanda ca aceea sa nu o ia indiferent de ce s-ar intampla.
fbasil pe 27 Decembrie 2011 23:07
telecomanda universala
am vazut filmul asta la cinema acum cativa ani si l-am revazut la teveu adineauri. l-as mai revedea peste ceva timp, cu aceeasi placere. foarte interesanta ideea filmului. in mod cert nu avem nevoie de o telecomanda universala ca aceasta, ci sa traim viata clipa de clipa, cu toate aspectele ei, bune sau rele. este o comedie din care ai ce invata.
AdeE. pe 27 Decembrie 2011 22:51
sa te faca Adam Sandler sa plangi, mai rar ! super film, super distributie, mai ales Adam Sandler care se afla printre actorii mei preferati. sa tot urmaresti astfel de filme cand nu stii ce sa faci sau esti plictisit, te imbuneaza imediat.
tonymaestrul pe 17 Noiembrie 2011 18:18
Un film extrem de bun.O comedie excelenta.Numai el putea sa joace rolul principal.Super comedie. Obligatoriu de vazut
Razvan97 pe 20 Octombrie 2011 21:50
am ras la toate fazele ... si mai ales cu catelu' ala :))
AimeeLov pe 25 Iulie 2011 02:00
Un film extraordinar dupa parerea mea...Poate nu este chiar o capodopera dar pe mine m-a lasat cu o senzatie extraordinara...Trebuie sa iti traiesti viata din plin pt ca timpul trece pe nesimtite...
Alexandru93 pe 15 Iulie 2011 21:12
O comedie la care daca esti un pic mai emotiv ajungi sa plangi :( Foarte frumos realizat!
GossssipGirl pe 09 Iulie 2011 18:16
Foarte faiiiin filmu`!!!:X:X:X:XCe faiin era in 2021:X:X
PaulSpeedy pe 04 Iulie 2011 01:54
cel mai tare film!!!!!!!!! genial!!!! nu mai am cuvinte! adam e cel mai tare!!!!!!!
catasmile17 pe 02 Iulie 2011 17:41
este o comedie foarte amuzanta :)
Adam Sandler si-a facut treaba destul de bine !!!

DiCaprio21 pe 29 Iunie 2011 20:19
frumos
frumos filmul , interesant si foarte captivant . mie unul mi-a placut sa il urmaresc
Sorin87 pe 27 Mai 2011 13:15
Click
o comedie reusita si originala in acelasi timp, cine s-ar fi gandit la o telecomanda care sa faca tot am ras foarte bine si sper sa mai prind comedii asa bune
GeorgeFriends pe 14 Mai 2011 21:06
are morala buna
faza ca diferenta dintre film si realitate ca nu poti da timpul inapoi pentru greseala facuta...din pacate
smqQpaulykuTz pe 22 Aprilie 2011 12:23
a fost un film chiar interesant....aproape ca mi-au dat lacrimile cand a iesit din spital....dar totul se termina fericit,a fost super
Vorador pe 19 Ianuarie 2011 23:56
Unul dintre putinele filme ale lui Adam care m-au emotionat pana la lacrimi.Morala filmului intr-adevar trebuie respectata de fiecare : familia este intotdeauna pe primul loc si trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa din viata.
marian24 pe 10 Ianuarie 2011 22:07
super
este o comedie foarte funny chiar trebuie sa il vedeti
zeki pe 05 Ianuarie 2011 10:18
Foarte bun
Un film foarte interesant care trebuie sa il vezi .... poti invata multe lucruri de aici , Adam Sandler isi face din nou treaba si in acest film , este si o comedie bunicica in care sigur vei rade de multe ori !
Bagio pe 30 Decembrie 2010 18:03
ar mai trebui adaugat la gen si drama.....cred ca e cel mai bun film a lui Adam
mtraianc pe 29 Decembrie 2010 18:45
bun ,,,dar ,.........
spun ca filmul e bun din cauza celor doi actori ca ami plac ,
MirceaCeaTanara pe 23 Decembrie 2010 12:48
E genial!E o poveste atat de adevarata, cum parintii isi ignora copiii pentru a lucra, cum fugim de boli, aglomeratie, probleme, momente jenante, dar care fac totusi parte din viata noastra!
Il recomand tuturor, o poveste de viata cu mult amuzament, in care treci rapid de la ras la plans!

deea9595 pe 22 Decembrie 2010 15:22
desi,la inceput mi-a parut un film cam prostesc,cu timpul a devenit foarte interesant si emotionant...
si desi finalul a fost destul de previzibil,a fost extrem de optimist:)

kakapiciu pe 22 Decembrie 2010 09:36
uau....cand lam vazut ca moare am crezut ca acela era finalul....... da ma bucur ca a fost unul fericit :x
vsicamatat pe 03 Iunie 2010 21:33
aXXo
foarte bun.....si ''mtraianc'' numai comenta aiurea pe aici .incearca sa dispari ca nu avem nevoie de dastia ca tine .m ai inteles ;)
1 3
mtraianc pe 29 decembrie 2010 19:12
pai da ,, poate asa ai sa intelegi si tu ceva din film
gabby18mg pe 06 Octombrie 2010 18:49
Filmul mi se pare interesant datorita ideii de telecomanda-dorinta omului de a controla totul si goana dupa succes care se intorc impotriva lui. Daca ar fi prezentat altfel scenele acelea fanteziste (aparitiile lui Morty) si nu l-ar fi avut pe Adam Sandler in distributie, ar fi fost chiar un film bun.
Hubux1 pe 08 August 2010 17:26
finalul a fost superb:X.....nu.l voi uita niciodata
mtraianc pe 29 decembrie 2010 19:03
sunt curios ce inseamna ,,nici-o-data ???
Hubux1 pe 29 decembrie 2010 21:32
ce vrei sa spui?????
Denis pe 17 Februarie 2008 23:00
O comedie dramatica ce merita vazut...filmul mi-a trezit multe amintiri placute
Mehico pe 18 Iunie 2007 15:24
Ca de obicei, Adam Sandler iar face senzatie in filmele in care joaca. Comedie + drama. Un film din care ramai cu ceva . . .
jacknicholson pe 10 ianuarie 2012 10:54
Ai dreptate...ramai cu ceva,cu gura cascata si privirea tampa.
laura andreea pe 18 Iunie 2007 01:07
e super mega ultra extraordinar filmul asta :D
si la faza aia cu "give me those big lips" am ramas fara rasuflare
i love this man

mtraianc pe 29 decembrie 2010 19:04
si acuma rasufli ? sau ai ramas asa ?
jacknicholson pe 10 ianuarie 2012 10:56
Pe langa mega,ultra cred ca mai ramai si putin zbenga(sau esti deja).Daca taceai......
razvan sorin pe 07 August 2006 10:54
Este o comedie de vizionat cu familia, nu te invata nimic, nu te face nici mai destept si nici mai cinefil. Este o prostioara americana clasica, in care mult-prea-stresatul-american cauta o modalitate de a scapa cumva de familie si a se deda in totalitate serviciului. Povestea ca povestea, deja sunt fumate si re-re-re-re-re-re-respirate de mult fazele cu mult-prea-dedicat-muncii-si-neglijent-cu-familia. Gag-urile sunt cam aceleasi, cursul filmului este cam trist asa si nu prea te face sa rizi cu lacrimi sau cel putin in hohote, Sandler este mai urlator decit l-am vazut eu vreodata. Desi este un actor de comedie bunicel aici nu mi se pare ca face o faza frumoasa. Sunt sigur ca filmul va fi destul de vizionat si chiar placut dar parca in ziua de azi mai vrei si altceva de care sa rizi, un Date Movie parca ar fi mai ok... Pina una alta, luati si voi telecomanda si faceti si voi click pe… citeşte
mtraianc pe 29 decembrie 2010 18:54
este singurul comentariu cu care sunt de acord ,, ok
jacknicholson pe 10 ianuarie 2012 11:07
Bravo dom'le ca bine le zici! Ai spus aproape totul.Adam Sandler este un actor bun intr-un rol si intr-un scenariu bine gandit. Cei care au "simtul umorului" ar trebui sa il vada si intr-un rol de drama.In Reign Over Me a jucat memorabil. Cu respect!
Adrryann_shobb_y_o pe 24 Iunie 2006 14:45
majoritatea filmelor jucate de aceasta stea a filmuli au fost mai mult decat reusite,facand fata si in animatii nu m-ar surprinde ca aceasta productie sa aiba un succes enorm...
CazaGio pe 04 August 2012 14:51
Comedie foarte reusita
Original si foarte amuzant... asa se poate descrie Click, una din cele mai bune comedii pe care le-am vizionat, si chiar am vizionat destule
Krystyne pe 19 Decembrie 2011 20:20
un film care mi-ar face mare placere sa il revad.:X
ceferistu1993 pe 17 Decembrie 2011 03:08
Chiar asa?
Filmul se numeste scurt CLICK ...oare de ce trebuie sa mai inventati nume de titlu!!Pe orice limba este ar trebuii sa fie scurt CLICK dar voi ai mai zis Zapand prin Viata!!Nici unde nu scrie asa ceva!!

Un film foarte bun a lui Adam ca printre altele!!Acesta este actorul generatiei noaste Adam si Rob Schneider sun pe departe cei mai mari actori de comedie ai generatiei noastre!!

matew10 pe 14 Decembrie 2010 16:03
O fictiune interesanta, draguta, dar nerealista. "Unealta incepe sa-l invete pe utilizator". O comedie pe o singura linie, nimic deosebit la ea. Accente dramatice firesti si banale.
Kable pe 24 Iunie 2010 15:24
Seamana putin cu un alt film in care a jucat Adam Sandler , Click . Aceste filme Click , Povesti de adormit copiii sunt filme care te duc in lumea fantasticului.
sorinreddog pe 19 Februarie 2010 12:27
Foarte tare!
Fratilor,nu stiu ce parere aveti voi dar mie mi-a placut mult filmul acesta,am ras mult si este ideal pentru a-l vedea cu mai multi,eventual cu familia sau prietenii,si...parca as vrea si eu cateodata o telecomanda ca aceea :))
Mandache Nicoleta pe 12 August 2006 10:36
Bunicel filmul:incepe k o comedie,urmeaza trenul prin viata si are(qm n prea m asteptam)un happy end!Qm am zis si mai devreme bunicel si merita vazut:D
liviuioan pe 25 Februarie 2013 17:31
extraordinar filmsi din punct de vedere al comedie si al mesajului pe care il transmite
farkasblankamagdolna pe 31 Decembrie 2012 23:45
Este a lectie de viata cu siguranta ai ce invaca din asta.
SANDA45 pe 01 Septembrie 2012 19:38
Un lungmetraj fantastic si un final emotionant,Click m`a impresionat pana la lacrimi iar prestatia lui Adam Sandler a fost excelenta asa cum ne`a obisnuit.:x
xerses pe 10 Mai 2012 21:47
Ideea filmului mi-a placut:o telecomanda care sa te opreasca timpul in loc, pentru a-ti limpezi gandurile.
KarGo pe 28 Aprilie 2012 05:47
Bun Filmul
Un Film Foarte Bun Marca Adam Sandler ! Lui Adam Ii Se Potriveste Rolul
nikkolle pe 03 Februarie 2012 22:23
TREZIREA LA REALITATE !
Chiar te pune pe ganduri filmul asta ! uneori si noi am vrea sa dam viata asta pe derulare, insa dupa ce vezi filmul asta nu poti sa fi la fel de pasiv !!!!
MNarcis pe 08 Noiembrie 2011 22:47
Exceptional
Are multe faze haioase dar s-ar potrivi foarte bine si la genul drama, o drama despre banii, familie, servici, este un film superb care te invata care sunt lucrurile cele mai importante in viata, si argumenteaza de ce familia conteaza cel mai mult, si nu serviciul sau banii. Un film senzational, obligatoriu de vazut si de revazut!
danyi_daniy pe 15 August 2011 10:29
Am si plans, am si ras... ce pot sa spun e ca este un film complet ... iar Adam Sandler face din filmul asta unul genial... Clar merita vazut si revazut...
goldenleaves pe 16 Februarie 2011 14:54
cum sa plangi la o comedie un film frumos cu adam sandler
Go 1 2 3

Film - Click