Charro!

(1969)

Charro!

Poster Charro! Postere Charro!

Sinopsis Charro!

Jess Wade este acuzat pe nedrept, de furtul unei piese de artilerie, de la fortele revolutionare mexicane. Pentru a-si demonstra nevinovatia, el pleaca pe urmele adevaratilor vinovati, o banda de criminali.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.6
Elvis Presley Elvis Presley Jess Wade Ina Balin Ina Balin Tracey Winters James Sikking James Sikking Gunner (Hackett gang)
Victor French Victor French Vince Hackett Robert Karnes Robert Karnes Harvey (bartender) Duane Grey Duane Grey Gabe (Hackett gang)
Paul Brinegar Paul Brinegar Opie Keetch (barber) Barbara Werle Barbara Werle Domnisoara Sara Ramsey Rodd Redwing Rodd Redwing Lige (Hackett gang)
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

AKA

  • Come Sundown, Come Hell

Produs de

National General Pictures

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
nick-azh pe 05 Februarie 2015 18:31
Charro!
Inca un western excelent plin de actiune... s-a nu va asteptati daca joaca Elvis sa aiba ceva legatura cu muzica...... nu are absolut deloc filmul este un pur western iar elvis interpreteaza excelent rolul de cowboy.. pistolar ! filmul este regizat in gen ,,Continental Western'' adica plin de actiune ! foarte foarte bun,un western de colectie ! Elvis in acest film este cu barba ca si Clint Estwood si nu il veti recunoaste doar ca un pistolar si nicidecum ca regele Rockn Roll..! un western de colectie ! MERITA VAZUT...
0 0
cosmin742000 pe 18 Iulie 2017 08:54
Un western bun cum se faceau odata si azi nu se mai fac
0 1
eduard_stratan pe 19 februarie 2023 20:58
Cosmine ce bine că te-au blocat pe acest site! Apoi în 2018 te-ai întrupat în blackmore si ai mai bântuit site-ul încă vreo 2 ani până te-au blocat din nou!

Spune-ţi părerea despre Charro!

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi western
Liste cu Charro!
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells