Păreri Call Me by Your Name

(2017)

Strigă-mă pe numele tău

Ordonează după
AmphitriteMermaid pe 07 Iulie 2018 12:16
Ma asteptat mai mult de la film in urma parerilor despre el, dar m-a dezamagit putin. Amestecul dintre cele trei limbi este greu de urmarit, iar pentru o buna bucata de timp nu prea avem actiune.
0 1
Aishor pe 07 Aprilie 2019 00:23
Sunt curioasă câți din cei care au văzut acest film vor dori să îl revadă în această viață! Cred că niciunul! Atunci se vede valoarea unui film - când îți doreşti cu ardoare să-l mai vezi măcar o dată.
Ori filmul ăsta e lipsit de orice valoare, cum spuneam...E chiar un film prost. Şi plictisitor pe deasupra! Făcut la comanda unora care vor cu orice preț legalizarea homosexualilor şi instalarea decadenței...Nu merita să-mi pierd timpul cu aşa ceva!

0 2
Kul pe 06 Martie 2021 23:55
Call Me by Your Name (2017)

– “Jocul de-a vacanta”, varianta ‘vesela’ de matze-fine, nordul Italiei
– harfe de pretziosi
– are niste ruperi de ritm enervante pe alocuri, la nivel de beat
– multi-lingv
– partea de gelozie-ignorare e hilara
– misto cadrele cu/din natura
– misto aia cu tinul de maini (interzis). classico, da’ punctat.
– ha, scena cu piersica
– mergea pe coloana sonora niste Hercules & Love Affair
– totusi… nu e diferenta de varsta prea mare? :)
– toata lumea cu tigarea in gura. niste decadenti, domne
– nice speachul tatalui despre inima & trup, spre final

Nu m-a prins. Parca in loc sa fie despre oameni, a tinut sa demonstreze niste chestii, calofilice despre frumos & jiet.

0 3
m77diana pe 12 Februarie 2018 00:40
intersant...
apa calda la sfarsit de saptamana :)))) (asa mi povesteau parintii) E ceva mai mult aici, media, filme, carti (inclusiv pentru preadolescenti)....in ultimii anii, societatea si informatia media (inclusiv film) e o tacuta acceptare si invitatie catre tot ce in mod normal am numi "anomalie" a naturii umane. E doar o parere nu o judecata.
0 3
loonycushion pe 23 februarie 2018 09:29
te mira ca nu mai traiesti in anii '80 cu cozi la paine si apa calda o data pe luna? welcome to reality.
m77diana pe 6 august 2018 04:25
adelina_ioana_daescu pe 26 Februarie 2018 23:20
Am vazut filmul si am citit si comentariile voastre, remarcand parerile lui Tudor Cristian la care am ras copios, dar si a le lui Woodstar care mi-au placut foarte mult, chiar au talent amandoi.
Filmul imparte oamenii in 2 tabere: cei care iubesc filmul si cei care il urasc. Desigur ca barbatii au fost contra filmelor cu gay, cum nici femeilor nu le plac filmele cu lesbiene.
Am vrut sa-i acord o nota filmului, dar invataturile crestine si moralitatea sunt in neconcordanta cu numarul de stelute pe care i le-as fi atribuit.
Constat la finalul filmului ca nu sunt 2 gay ci 3!!! Acum are sens intelegerea nemarginita a tatalui pentru fiul sau, caruia ii spune ca il invidiaza, ca si el a fost foarte aproape de ceea ce a avut Elio, insa i-a lipsit curajul, l-a tras ceva inapoi (constiinta)...

0 4
kasmyn pe 02 August 2017 17:58