Băieții noștri

(1959)

Băieții noștri

Poster Băieții noștri Postere Băieții noștri

Sinopsis Băieții noștri

Comedia abordează o temă cu priză la public și mereu actuală: tema sportivă. Filmul face o pledoarie pentru sportul de amatori, în contrast cu sportivii-vedete. “Băieții noștri” apelează la o galerie de actori de comedie, între care Iurie Darie și Grigore Vasiliu-Birlic.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 6.7

Caseta tehnică

Tip Ecran

normal

Distribuit in Romania de

Pro Video

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Actrita pe 06 Februarie 2022 20:35
Actorii si Rolurile jucate...
În "Vorspanul" filmului, apar listate toate numele Actorilor, inclusiv "titlurile" lor de Artisti Emeriti sau ai Poporului, dar nu si rolurile pe care le-au jucat acestia, din pacate... Daca actorii din rolurile principale, sunt usor de "depistat", precum: Iurie Darie (Fotbalistul "înfumurat", gelos si puturos, "Starul" Clubului "Otelul", Dinu Almajan), Florentina Mosora (Irina Ionescu), Dorin Dron (Antrenorul Oancea), Grigore Vasiliu Birlic (Nea Pantelimon, Însarcinatul cu Sportul), Costache Antoniu (Batrânul cu Caruta), Marcel Anghelescu (Tov. Director Marian), Alexandru Giugaru (Responsabilul Clubului, care lasa sa se strânga, sau astearna iarasi masa, în functie de... golouri...), actorii din rolurile secundare sunt f. greu de recunoscut, si trebuie "ghiciti"... Desigur, Cinematografia româneasca era (iarasi) la început, dupa râzboi, precum si multi dintre actori, mai… citeşte
0 0
user-60201182b8735 pe 19 Martie 2021 21:03
Un film bun .
Actori foarte buni .
Recomand să vizionați .

0 0
Deceoare pe 08 Iunie 2020 14:46
O vedetă - Dinu Almăjan - a echipei de fotbal Oțelul, se îndrăgostește de Irina, sora rivalului și coechipierului său, Mircea Popa.
0 0

Spune-ţi părerea despre Băieții noștri

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi comedie
Liste cu Băieții noștri
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells