Aria

(1987)

Aria

Poster Aria Postere Aria

Sinopsis Aria

10 dirijori si 10 arii muzicale din culegerea de opere a lui Don Boyd. Printre cele mai importante opere se numara: minunata deschidere a lui Roeg, piesa indrazneata a lui Altman si folosirea controversata de catre Godard a body-building-ului si a cameristelor nubile.
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.7
O nominalizare Cannes
Vezi toate premiile
Theresa Russell Theresa Russell King Zog Elizabeth Hurley Elizabeth Hurley Marietta Tilda Swinton Tilda Swinton
Bridget Fonda Bridget Fonda Lover (segment "Liebestod") John Hurt John Hurt The Actor (segment "I pagliacci") Beverly D'Angelo Beverly D'Angelo Gilda (segment "Rigoletto")
Genevieve Page Genevieve Page (segment "Les Boréades") Julie Hagerty Julie Hagerty (segment "Les Boréades") Sophie Ward Sophie Ward The Young Girl (segment "I pagliacci")
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Produs de

A Don Boyd Production

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

A*Vision Entertainment

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Vegetarian pe 26 Noiembrie 2011 14:51
Theresa Russell este superba in filmul asta ! Apare inainte de sfarsitul filmului , dupa secventele filmate in Las Vegas . Este greu de recunoscut pt ca mai sunt cateva tinere blonde cu oki albastri , in film si nu sunt conversatii in care sa se pronunte numele personajelor ..

La sfarsit scrie : Acest film e dedicat compozitorilor , orkestrelor si cantaretilor , care incanta publicu in teatrele de opera de 300 de ani .

Filmul asta se difuzeaza la tv dupa ora 22 pt ca este recomandat persoanelor care au mai mult de 15 ani . Contine secvente cu nuditate = un halterofil musculos la sala de forta , in fatza caruia care se dezbraca doua tinere suple dupa care fetele il imbratiseaza concomitent ..
. . . In 1990 - 1993 majoritatea filmelor din Europa de est care participau la festivaluri de film , contineau secvente de nuditate . Aproape ca nu se mai produceau… citeşte

4 1
CANTALUP pe 18 decembrie 2012 19:09
A iubi inseamna a suferi , si cum multi fug de suferinta , putini stiu sa iubeasca . Niciodata nu vom gresi cand vom iubi . E mai bine sa iubesti si sa pierzi , decat sa nu iubesti deloc .

Spune-ţi părerea despre Aria

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells