Apoi s-a născut 'Legenda'

(1969)

Apoi s-a născut 'Legenda'

Poster Apoi s-a născut 'Legenda' Poster Apoi s-a născut 'Legenda'

Sinopsis Apoi s-a născut 'Legenda'

Obisnuiti sa-si schimbe casa odata cu santierul pe care erau angajati, mai multi muncitori care lucrau la construirea unei noi cai ferate se gandesc ca ar fi timpul sa se aseze la casa lor, intr-un mic targusor de provincie.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1

Caseta tehnică

Produs de

Filmstudio Bucuresti

Tip Ecran

wide

Țara

Romania

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
VeniVidi pe 01 Octombrie 2023 21:48
În căutarea unui rost pe marile șantiere
Meșterul Redea este de 20 de ani pe șantierul unor drumuri și poduri. Avea în echipă și oameni maturi dar și tineri, pe șantierul unui drum de fier. Bombă are numai 25 de ani și este mai greu de ținut în frâu. Vrea la oraș să lucreze mecanic de mașini. Reproșează șefului: „Trece viața pe lângă tine, meștere!” Un alt muncitor povestește filme cu Jean Marais și cavalerul Pardaillan (este și vremea filmelor cu Lex Barker, rulează Luana etc.) Nea Șerbu este pe șantier dar face și pe croitorul și frizerul. Zicea că „Omul trebuie să aibă casa lui. Rostul lui.” Soția îl înșelase cu un milițian. Venise odată cu tânărul Dincă. Acesta provenea dintr-o familie unde mama vitregă îl îndemnase să plece la muncă. Șerbu și Dincă au venit pe șantier după plecarea lui Bombă și a altor tineri care mai apoi s-au întors, spre bucuria… citeşte
1 0
blacksea_rider pe 17 Noiembrie 2020 13:46
Obisnuiti sa-si schimbe casa odata cu santierul pe care erau angajati, mai multi muncitori care lucrau la construirea unei noi cai ferate se gandesc ca ar fi timpul sa se aseze la casa lor, intr-un mic targusor de provincie -"Cinemaraton".
0 0

Spune-ţi părerea despre Apoi s-a născut 'Legenda'

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Vezi şi:  filme noi drama
Liste cu Apoi s-a născut 'Legenda'
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells