Air Collision

(2012)

Coliziunea

Poster Air Collision Postere Air Collision

Sinopsis Air Collision

Air Collision

O furtună electromagnetică distruge mijloacele de comunicare, ca urmare, două avioane - un avion comercial, celălalt Air Force One, în care se află președintele Statelor Unite împreună cu familia - sunt pe traiectoria coliziunii iminente.

Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 2.8

Caseta tehnică

Produs de

The Asylum

Tip Ecran

normal

Distribuitorul international

The Asylum

Țara

SUA

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
zeno.marin pe 05 Februarie 2015 01:53
Neuron Collision
Dupa o noua repriza de "Starea natiunii cu Dragos 4traru", intr-un act de sadism suprem, un fel de "overkill" demn de tortionarii ISIS, TVR1 ne pune sare grunjoasa pe ranile deschise si ne scuipa acid pe pupile.

De fapt e o trezire cruda la o realiate trista care, prin "Air Collision", ne arata care e de fapt viitorul sumbru al cinematografiei, ce cota de degenerescenta, criza de idei si prost dezgust s-a atins azi. Dar ce e azi? Ei bine, azi e o zi memorabila, ziua in care am aflat ca de fapt nu am vazut cel mai prost film... inca. Prost e putin spus, din lipsa de vocabular decent disponibil pentru o descriere exacta.

Cine stie, daca Airforceps One a fost vag de tot amuzant, asta e pur si simplu ilar, cam ca Ilariada si Odiseea Spatiala a lui Homer Simpson cu Vanghelie in rolul lui Ulise. Din pacate nu orice film dureros de imbecil poate fi digerata drept… citeşte

1 1
bizonul pe 04 Februarie 2015 07:47
Apropo Tv.1, ce rost are filmul la aceasta ora (miez de noapte) ? Probabil este ptr romanii ce-si petrec concediile prin Caraibe , da ? Firar-va programul sa va fie, ca trec anii si aceasta televiziune tot asa ramane, fara logica, falimentara, fara cap.
0 0

Spune-ţi părerea despre Air Collision

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells