A Warrior's Heart

(2011)

A Warrior's Heart

Poster A Warrior's Heart Poster A Warrior's Heart

Sinopsis A Warrior's Heart

Mai mult

Connor Sullivan (Kellan), un adolescent care incearca sa se impace cu ideea mortii tatalui sau, este trimis de catre mama lui in tabara de lacrosse unde se indragosteste de Brooklyn (Ashley), fiica antrenorului. Aflat in stare se soc si negare dupa moartea tatalui sau pe campul de lupta, jucatorul de lacrosse Conor Sulivan, un tanar rebel si iute la manie, incepe sa se autodistruga aducand-o pe mama sa, Claire in pragul disperarii.
Insa antrenamentele din tabara de lacrosse, aflata in mijlocul…

citeşte
A contribuit la sinopsis-ul filmului: psihologu
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 5.2
Gabrielle Anwar Gabrielle Anwar Claire Sullivan Ashley Greene Ashley Greene Brooklyn Milligan Cary Elwes Cary Elwes David Milligan
Adam Beach Adam Beach Sgt. Major Duke Wayne Chris Potter Chris Potter Seamus Sullivan William Mapother William Mapother David Milligan
Aaron Hill Aaron Hill Joe Bryant Daniel Booko Daniel Booko Powell Ridge Canipe Ridge Canipe Keegan Sullivan
Vezi toata distributia

Caseta tehnică

Țara

SUA

Taguri

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
clau_ditza091 pe 19 Decembrie 2012 19:16
Un film care pe mine m-a cam plictisit, cu un scenariu slabut, lipsit de originalitate si previzibil. Nici interpretarea actorilor nu ajuta filmul, actorii arata bine si atat. Dar problema principala a filmului este faptul ca relatiile dintre personaje sunt slab dezvoltate, totul se intampla prea repede, fara profunzime. Connor, personajul principal si fata se privesc de doua ori si isi vorbesc o data si gata se iubesc. La fel e si cu legaturile de prietenie si unitatea din echipa.
1 0
Vegetarian pe 26 Decembrie 2011 20:54
Frumoasa actrita Ashley Greene apare in filmul asta ! Arata sexi in poza a doua de la profilu ei . Merita clonata ? Cam cate exemplare merita ?
1 1
mihai_pislaru pe 14 Februarie 2015 21:47
Buna
Pot sa vad filmul online pe acest sait?
daca da, va rog frumos sa imi spuneti cum!

0 0
VictoriaMiruna pe 06 Ianuarie 2013 01:37
Actorii joaca bine , dar filmul este o pierdere de timp nu am prea inteles care era idea . Un scenariu lipsit de originalitate , nu-l recomand !
0 0

Spune-ţi părerea despre A Warrior's Heart

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells