Păreri 4 luni, 3 săptămâni și 2 zile
(2007)4 luni, 3 săptămâni și 2 zile
4 luni, 3 săptămâni și 2 zile(2007)4 luni, 3 săptămâni și 2 zile
Articole despre film
Trei motive să vezi Trei kilometri până la capătul lumii
Bătălia franceză pentru Oscar: gastronomie sau disecţia unui mariaj?
R.M.N. O hartă mai mare decât teritoriul
R.M.N., de Cristian Mungiu, se lansează în cinematografele noastre după premiera la Cannes Film Festival
Iată ce filme concurează pentru Palme d'Or 2022! Cristian Mungiu revine în competiția celui mai important festival de film al lumii cu R.M.N.
Vezi toate articolele »
Filme de urmărit la TV
Film Now
01:35
The Revenant(2015)The Revenant: Legenda lui Hugh Glass
Cool TV
20:45
Pirates of the Caribbean: Dead Man's Chest(2006)Pirații din Caraibe: Cufărul Omului Mort
PRO TV
Premiere cinema
- How to Save the Immortal
- Hegyizene 2
- Fă-mi loc!
- Springsteen: Deliver Me from...
- Cursa
- Nouvelle Vague
- Alpha
- Tati Full-Time
- Wicked: For Good
- Gekijô-ban Jujutsu Kaisen Shibuya Jihen Tokubetsu Henshû-ban × Shimetsu Kaiyû Senkô Jôei
- Sirât
- Dracula: A Love Tale
- Wuthering Heights
- What About Love
Program TV
Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Află mai multe
Termeni şi condiţii | Contact | Politica de confidențialitate | A.N.P.C
Păreri 4 luni, 3 săptămâni și 2 zile

mi-a placut filmul
Tramvaiele sunt prea moderne, niste vechituri ca in 1987 numai in orasul meu gasiti, asta daca mai aveti nevoie intr-un viitor film.
Altfel il consider un film foarte bun.Cel mai bun dupa 1989 asa ca premiul de la Cannes e meritat
radu1711
Mandria
1. mi-a displacut ideea de socant care a tronat pe tot parcursul filmului.
2. legat de premiu, nu pot sa-mi scot din minte un interviu luat unui membru al jurului, in care spune ceva de genul : "se pare ca filmele romanesti sunt pe val, este posibil ca cinematografia romaneasca sa intre intr-o perioada buna asa cum s-a intamplat pana acum ceva timp cu cea coreeana ". V-a atins vre-un film corean in ultimul timp ? sau ati auzit ? Eu nu. Atunci trag concluzia ca exact asta o sa se intample si cu filmele romanesti premiate. Adica nu o sa miste nimic.
CAPODOPERA CINEMATOGRAFICA
numai la asa ceva suntem buhoti, n
cum se face ca strainii ne apreciaza filmele, muzica, iar noi le dam cu sutu-n fund la toate. nu acceptam nimic ce-i al nostru ( ma refer la muzica, filme ), ne plac doar filmele tempite, imprevizibile americane
si am citit ca cineva a zis ca inainte de 1989 nu ne stia nimeni
nu-i adevarat inainte mai eram cunoscuti ( romania era granarul europei) este doar un exemplu. acum ce-i drept suntem cunoscuti, dar ca tigani, cersetori, hoti si multe altele. e mare pacat ca suntem pusi toti in aceeasi oala
n-aveti decat sa-mi dati inapoi cate comentarii vreti daca nu sunteti deacord cu mine, ca nu mai pot eu
Scurt-metraj!!!!
ce stiti voi
soacra mea a avut multe avorturi ilegale,
sora mea a avut avorturi ilegale,
sotia a avut 4 avorturi in sufrageria mea, de toate celelalte stiu,
nu un glont nici un milion de gloante nu sunt deajuns pentru scafarlia dementa a conducatorului iubit, atentie si el a fost roman
n-am prea vazut eu filme romanesti, dar ambele pe care le-am vazut (asta si nunta muta) mi-au placut mult:D
filmul este infiorator de bun..numai ca trebuie sa mai fi vazut si altceva la viatza ta decat blockbustere ca sa gusti asa ceva.
la secventele cand otilia alearga pe strazi spre hotel, noaptea, si se aud numai gafaiturile ei, intr-o mare de intuneric, mi-a adus aminte de 'the blair witch project' :)
pt cei care-au zis ca filmul e o porcarie.. cizelare placuta a gusturilor, care pt mine SE DISCUTA! ;)
Pentru 1 ora si jumatate am fost transportat cu 20 de ani inapoi in timp, si desi nu as putea spune ca m-am bucurat citusi de putin, trebuie sa recunosc ca un film care are aceasta putere este indiscutabil valoros.
Probabil ca mai tinerii spectatori romani nu-l vor "gusta" in intregima - dar vai, cit ma bucur pentru ei! - dar au macar dreptul sa cunoasca aceasta "poveste din Epoca de Aur" si sa reflecteze la cite lucruri marunte din viata zilnica nu ar trebui luate ca firesti, ci ca un dar...
Iar pentru cei care se pling ca sonda improvizata nu arata asa in realitate, dumneavoastra de fapt ce asteptati de la filmul asta? Un mic tutorial eficient de provocat avorturi la domiciliu? Poate incercati si la Google, cine stie...
Cred ca tocmai scena cu sonda, cit si cea cu avortonul, trebuiau filmate un pic mai "tremurat".
Despre asta e vorba si in film, muzica, teatru, pictura, televiziune, in arta, la modul general. Filmele turnate pe banda socheaza prin… citeşte
Mii de multumiri
Un film extraordinar prin acuratetea redarii atmosferei si a mesajului transmis.
Personaje credibile 100%.
Foarte tarziu premiera in Romania - pacat ca pana atunci uita lumea ce e cu el
Referitor la film - Abea astept sa-l vad! Nu inteleg de ce o premiera asa de tarzie? Adica in loc sa meraga lumea la cinema sau sa cumpere DVD-ul il vor trage toti de pe net, pentru ca nu vor suporta asteptarea? PACAT ! Oricum voi astepta sa cumpar DVD-ul original !
PS: Cine vrea CALIFORNIA DREAMIN' il gaseste pe DVD la MediaGalaxy !!
Se poate sa fim regii Europei la film!!!
Eu sunt o mare consumatoare si o fana totodata a filmelor romanesti si ma bucur nespus ca in sfarsit incepe sa fie recunoscuta cinematografia romaneasca la adevarata ei valoare!
Felicitari!!