Păreri 127 Hours

127 de ore

Ordonează după
Boss_of_Bosses pe 11 Aprilie 2012 10:34
Din gramada...
Nu ca ar merita nota 1 dar ... media mi se pare exagerata, o mana de oameni tot filmul, o intamplare nefericita, ca multe, multe altele ce se intampla fiecaruia dintre noi ,mai mult sau mai putin la fel de dificila.
96 38
claudiu7boss pe 10 iulie 2012 15:25
atunci de ce ii dai 1?
Boss_of_Bosses pe 18 februarie 2017 21:47
@ lolozilla - La toata lumea nu, dar la foarte multi. Eu pot spune ca am trecut prin ceva asemanator pastrand proportiile... am cazut de la etajul 2 si nu era nimeni sa ma ajute si a durat ceva timp pana am fost capabil sa ma ridic si sa ajung intr-un loc unde sa cer ajutor. Deci, pentru mine, nimic iesit din comun la acest film.
Voltrax pe 05 Februarie 2011 00:54
NU LUATI ACEST FILM!!!
E O PROSTIE MONUMENTALA!!!..si va spun eu care fac parte din segmentul care nu pierde nimic din tot ce inseamna alpinism si munte..asta pt cei care spun ca filmu e mai mult pt un anumit segment.Nu are nimic intresant filmul asta..regizorul ocupa cele 90 de minute care parca nu se mai termina odata cu tot felu de tampenii..de la furnici pana la cum circula apa printr-un furtun..si niste vise de cacao ale lui..Si o chestie care numau reala nu cred ca a fost..Cum si-a taiat el osul mainii?..mai e si scarbps filmu pe deasupra..
123 98
klaudya_e pe 5 februarie 2011 00:56
Mircosoft pe 15 august 2018 00:04
NU LUATI ACEST REVIEW ! IN SERIOS sa nu-l luati :) E o prostie monumentala ca si autoru lui, indopat cu toate imbecilitatile adrenalienate de la Lemnu' Sfant
Go 1 2 3 4

jinglebells