7.9 / 10
24 voturi
Ocupaţie: Actor
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
giorgiana pe 11 Mai 2007 21:26
pe vitalie il cunosc inca de cand eram in facultate. obisnuiam sa merg des la teatru. mi-a placut foarte mult cum interpreteaza si sufletul pe care il pune in fiecare personaj. ce ma atrage la acest actor este timbrul vocii si accentul, deformatie profesionala, sunt profesoara de limbi straine. l-am revazut de curand in "cum iubeste cealalte jumatate". o interpretare fara cusur, mi-a placut la nebunie. si poate ca nu e fat-frumos cum spunea cineva dar are ceva aparte, un sarm personal si o conduita fara repros pe scena, ceea ce da personajelor sale o aura aparte.
0 0
andreea pe 04 Noiembrie 2006 11:45
l-am vazut in mojo si nu mi-am mai putut lua ochii de la el.e foarte bun,ca atitudine,ca tot.nu e el fat frumos dar nu conteaza are si farmec.felicitari.
0 0
gigi gigescu pe 30 Octombrie 2006 20:08
L-am vazut cam in toate piesele in care a jucat si pot sa spun ca este unul din cei mai buni actori din bucuresti cel putin, in momentul de fata. Chiar se poate observa la jocul lui pe scena mai mult decat corectitudine, creeaza o anumita atmosfera prin simpla sa prezenta, indiferent de rol. Va recomand sa-l vedeti pt ca merita!
0 0

Spune-ţi părerea despre Vitalie Bantaș

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells