8.4 / 10
50 voturi

Monden

A avut o aventură cu Francesca Gregorini în anul 2005
Vezi toate »
Nume real: Katherine Sian Moennig · Locul naşterii: Philadelphia, Pennsylvania, USA · Data naşterii: 29.12.1977 (46 ani) · Ocupaţie: Actrita · Constituţie: subţire · Înălţime: 173 cm · Culoarea ochilor: verzi · Zodia: Capricorn · Etnie/rasă: albă · Universitate: American Academy of Dramatic Arts · Țara: SUA

Biografie

Katherine Sian Moennig a fost nascuta pe data de 29 decembrie anul 1977 si este o actrita cunoscută pentru rolul ei ca Shane McCutcheon in serialul The L Word. Nascuta in Philadelphia, Pennsylvania, ea este fiica dansatoarei Maria Zahn și al violonistului Moennig William. Este de asemenea, nepoata actritei Blythe Danner.

Moennig este de descendenta germană, scoțiană și irlandeză.

Deși au existat multe speculații legate de orientarea sexuală a actritei, datorită...

mai mult
A contribuit la această pagină: Deny-is-here Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!

Filmografie - producător

Filmografie - el însuşi / ea însăşi

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
Deny-is-here pe 09 Iunie 2010 19:43
Stil unic si interesant
Am vazut o gramada de filme de a lungul anilor, insa nici o actrita nu mi-a atras mai mult atentia decat Katherine Moennig.
Are ceva aparte, ceva rar ce nu gasesti la un actor oarecare. Am vazut mai multe filme in care a jucat si am observat ca a reusit sa se adapteze fiecarui rol in parte, reusind o intrepretare superba. Intradevar, o actita de nota 10. Merita tot respectul.

1 0
stricted pe 06 Septembrie 2016 14:34
Katherine este cunoscuta pentru rolul de lesbiana din seria The L Word, un show care este comparat cu Queer as Folk pentru onestitatea cu care se vorbeste despre homosexuali.
0 0
xerses pe 25 Martie 2012 14:55
Pe mine m-a "cucerit" definitiv in Everybody's Fine si in The Lincoln Lawyer.
0 0
Pop Maja pe 25 Mai 2003 00:08
Mi-a placut foarte mult in Young Americans,pacat ca au fost doar 8 episoade,era singura actrita interesanta dintre toti si arata super bine
0 0

Spune-ţi părerea despre Katherine Moennig

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells