Everybody's Fine

(2009)

Cu toții sunt bine

Poster Everybody's Fine Postere Everybody's Fine

Sinopsis Everybody's Fine

Mai mult
Everybody's Fine

Remake al filmului italian "Stanno tutti bene" din anul 1990, "Everybody's fine" urmărește experiențele neplăcute și bulversante ale unui bărbat văduv pe nume Frank, care descoperă cu stupoare că soția decedată era singura conexiune pe care o avea cu copiii săi înstrăinați și că nu știe prea multe amănunte despre modul în care își câștigă traiul de zi cu zi aceștia. Frank decide astfel să se urce într-un autobuz și să călătorească de-a curmezișul Statelor Unite ale Americii, de la New York până…

citeşte
Contribuie la această pagină şi câştigă DVD-uri!
NOTA FILM
Nota IMDB: 7.1

Caseta tehnică

Produs de

Cecchi Gori Pictures

Distribuitorul international

Miramax Films

Țara

SUA, Italia

Site oficial

Everybody's Fine

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ordonează după
veronica210 pe 09 Februarie 2010 19:21
Pe cat e de simplu..pe atat e de frumos..Poate nu e un film de nota 10..dar eu ii dau pentru ca..mi-au dat lacrimile la un moment dat, pentru MINUNATUL actor ROBERT DE NIRO..MARE ACTOR ..joaca excelent...si pentru ca iti da o lectie de viata ;).." Are you happy? " ...
27 7
Radu47hitman pe 05 Februarie 2010 21:37
Ceea ce el a primit, a fost o familie...
* Filmul este un remake al filmului italian cu acelaşi nume ''Stanno tutti bene (1990)'', filmat la fel cu participarea lui Tonino Guerra.
* Bugetul filmului - $21 000 000.
Demult n-am privit un film care într-adevăr ar fi bun de văzut împreună cu familia. Acesta este unul din acele filme. Deşi mă aşteptam la ceva asemănător cu ''Un socru de coşmar (2000)'', am primit mai mult decât atât, am primit unele emoţii pozitive, de care fiecare familia, care trăieşte în armonie, are nevoie. Chiar dacă începutul e plictisitor, posibil doar mie mi-a părut aşa, deoarece mă aşteptam la o comedie, filmul merită apreciat, merită privit şi merită de luat o lecţie. Care anume? Singuri v-eţi vedea, doar vă spun să nu vă aşteptaţi la o comedie, sunt doar momente care te fac un pic să zâmbeşti, dar în mare parte este o dramă cu un final fericit, ceea ce… citeşte

19 4
georgian.radulescu pe 16 Februarie 2010 08:08
Emotionant
Trebuie sa recunosc ca am udat coada pisicii la un moment dat. De Niro este incredibil de veridic si filmul are o morala pe care cu totii ar trebui sa ne-o insusim. Familia are niste valente care, daca nu le prinzi la timpul lor, vei regreta amarnic. Eu cel putin asta am invatat din filmul acesta.
16 3
ciuci pe 19 Septembrie 2009 11:35
oh da
de cand asteptam un film cu robert de niro,actorul meu preferat si totodata cel mai bun actor in viata...
nu o sa ma dezamageasca robert...

12 9
scrawl pe 17 Septembrie 2009 20:13
:D
wanna see mine? :)) Inca nu am dat de un film cu Robert de Niro care sa nu fie bun.
11 6
Ammelie pe 6 aprilie 2010 11:33
Adica nu ai vazut Righteous Kill? :P
cezarika21 pe 29 Decembrie 2014 19:49
O familie dezbinată şi un tată singur
Povestea tatălui văduv plecat în căutarea propriilor copii risipiţi prin diferite părţi ale ţării nu se poate să nu te emoţioneze. Omul sever care şi-a sacrificat tinereţea şi visele pentru a-şi face copiii fericiţi suferă atunci când înţelege că aşteptările sale au fost mult prea mari, iar copiii săi sunt fericiţi chiar dacă nu au ajuns ce şi-a dorit el. Singurătatea bătrâneţii îl împinge către o ultimă încercare de a-şi reuni familia, fie şi o singură dată pe an.

Filmul este duios, cu profunde accente melancolice şi pune problema înstrăinării copiilor de părinţi. Robert De Niro joacă intens şi susţine întregul film pe umerii săi, dar din păcate interpretarea celorlalţi actori nu se ridică nici pe departe la nivelul său. "Everybody's Fine" este totuşi o dramă care ar trebui să fie vizionată pentru că ne aduce… citeşte

8 1
tuiila pe 07 Februarie 2010 10:21
O DRAMA EXTRAORDINARA
Doar ce l-am vizionat aseara si a fost foarte impresionant si plin de emotie.Un Robert De Niro care poate interpreta orice rol si orice fel de situatie.Excelent!!!!
8 4
ooo333 pe 06 Februarie 2010 13:28
Este prima drama(cred) care mi-a placut ! Daca nar fi fost cu Robert de Niro nu ma-s fi uitat la film as fi spus o alta drama plictisitoare ! Super !
7 9
darayawaus pe 28 iulie 2011 14:24
E normal sa ti se para dramele plictisitoare. La inceputul anilor '90, cand aveam aceeasi varsta pe care o ai tu acum, ai mei ma "obligau" sa merg cu ei la cinema pentru a vedea filme bune, desi eu nu-mi doream sa vizionez decat "operele" lui Van Damme sau macar ceva horror. O sa-ti schimbi si tu parerea dupa cativa ani si multe filme vazute.
LittleBee pe 13 Februarie 2010 21:42
Reusit film,mi-a placut mult dar nu cred ca poate fi inclus in categoria comediilor.
6 4
roxykim pe 06 Februarie 2010 09:27
Foarte bun filmul! Si realist. Am vazut toate filmele cu Robert de Niro si mi-au placut foarte mult.
6 4
lucian23 pe 07 Februarie 2010 09:45
super mi-a placut!:)
am vizionat filmul ieri de 2 ori:) mie unu mi-a placut filmul nu ca a jucat robert de niro ci pt singurul fapt ca aceste lucruri se intampla si in viata de zi cu zi....prezinta povestea unui om singur care ii murise sotia si care astepta sa-i vina copii....da a fost dezamagit primind telefoane ma rog ca numai pot ajunge din cauza unei probleme care i-au ascuns-o....si atunci s-a hotarat sa le faca o surpriza fiecaruia dintre ei.....
6 6
iondindeal pe 12 Aprilie 2010 15:11
Foarte frumos. Asemanator cu About Schmidt , cam aceeasi treaba .De vazut ambele
5 0
Ynspy pe 24 Martie 2010 09:45
un film emotionant ,in care prestatia lui De Niro si rolul sau de tata sever, dar afectuos in aceelasi timp,ne provoaca unele suspine ,ne lasa sa credem ca oriunde am fi si orice am face ,se datoreaza parintilor ,educatiei pe care acestia ne-au impartasit-o...un film dragut ,care nu are cum sa nu te miste intr-o oarecare masura...
5 1
RoTaRel pe 15 Februarie 2010 15:54
GENIAL
Un film care, desi sun baiat, m-a emotionat pana la lacrimi ! Interprtarea lui DeNiro este absolut GENIALA, iar film bun as zice, fara un actor precum DeNiro nu cred ca filmul ar fi avut aceelasi impact !

Un film obligatoriu de vazut, poate ca asa viata ta, a mea, a noastra va fi mai buna si vom incerca sa mai mai atenti cu ceilalti.

Atunci cand s-a spus ca diferenta dintre Al Pacino si Robert DeNiro este ca unul dintre ei este foarte talentat si improvizeaza mult, iar celalalt este atins de o pana divina, si chiar asa este.

5 1
cotzofica pe 19 februarie 2013 23:56
De ce repeţi şi tu clişeul acesta eronat? "Deşi sunt băiat..." m-a emoţionat, mi-au dat lacrimile. Ce...băieţii n-au voie?
RoTaRel pe 23 februarie 2013 23:32
eronat esti tu
adizoo13 pe 07 Februarie 2010 11:51
sfarsitul face filmul corect?, deci daca dupa 30 min. ai intentia sa nu te mai uiti nu o face asteapta finalul.
e un film despre viata si familie, despre dramele fiecaruia si despre cum se descurca si merg inainte, e un film care te amorteste dar in final dezvaluie scopul sau.
cred ca o sa ne obisnuim cu De Niro in rolurile astea de bunic/parinte in varsta dar e actor mare si le joaca bine

5 4

Spune-ţi părerea despre Everybody's Fine

Pentru a scrie un review trebuie sa fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
Liste cu Everybody's Fine
Îţi place sau deteşti acest film? Adaugă-l într-o listă!
jinglebells