Premieră ianuarie: Dexter, sezonul 5, la Universal Channel

de Cinemagia în 16 Dec 2011
Premieră ianuarie: Dexter, sezonul 5, la Universal Channel

Dexter Mogan, cel mai iubit criminal în serie din istoria televiziunii revine la Universal Channel într-un nou sezon din premiatul serial Dexter. Sezonul 5 al serialului are premiera pe 3 ianuarie 2012 la Universal Channel, difuzându-se în fiecare marţi, de la 00:00. Cu Michael C. Hall în rolul principal, câştigător a două premii Golden Globe®, Dexter trece în sezonul 5 de la soţul fericit în căsnicie, la tatăl singur măcinat de vinovăţie, încercând să-şi găsească alinarea după moartea soţiei sale, Rita.

Când secretul lui întunecat e descoperit de o femeie care caută răzbunarea împotriva celor care au brutalizat-o, Dexter găseşte astfel un spirit asemănător lui, care poate fie să-l salveze, fie să-l distrugă.

Julie Stiles se alătură distribuţiei în acest sezon fascinant, în care mai apar şi actori precum: Peter Weller, Jonny Lee Miller, Shawn Hatosy, Maria Doyle Kennedy, Katherine Moennig şi Scott Grimes.

Bazat pe romanul captivant al lui Jeff Lindsay, “Darkly Dreaming Dexter”, Dexter este un serial apreciat de milioane de telespectatori din întreaga lume, situându-se pe primele locuri în topul celor mai vizionate seriale din SUA, Franţa, Marea Britanie, Canada sau Germania.

Rămânând orfan la vârsta de patru ani şi ascunzând un secret traumatizant, Dexter este adoptat de un ofiţer de poliţie care recunoaşte tendinţele ucigaşe ale lui Dexter şi îşi învaţă fiul să-şi canalizeze pasiunea îngrozitoare pentru vivisecţia umană într-un mod constructiv. Dacă în timpul zilei este un membru respectat al comunităţii, expert judiciar pentru departamentul de poliţie din Miami, un gentlemen perfect şi cu o afinitate puternică pentru copii, noaptea însă, eroul se transformă el însuşi în criminal în serie, omorându-i pe autorii crimelor crunte, aflaţi în libertate. Dualitatea lui Dexter constă în faptul că are o pornire neclintită de a ucide şi se luptă să imite emoţii umane pe care nu le simte şi să pară un om responsabil, cu carieră.

În al 5-lea sezon captivant din Dexter vom afla dacă reuşeşte să-şi păstreze în continuare secretul întunecat, acum că sora lui, Deb, a descoperit unele lucruri despre trecutul fratelui ei. La premiera sezonului 5 din Dexter pe 3 ianuarie de la 00:00, Quinn tulbură apele la secţie cu o veste şocantă: dovedeşte că omorârea Ritei, ce a fost pusă pe seama Ucigaşului Trinity, nu coincide cu tiparul său obişnuit de crimă. Acţiunea devine şi mai incitantă când Quinn îi sugerează lui LaGuerta să-şi întoarcă privirea spre soţul femeii: Dexter Morgan.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
wize pe 16 decembrie 2011 17:51
oameni dexter are deja 6 sezoane:D de unde si pana unde sezonul 5?
Qube86 pe 17 decembrie 2011 00:10
Nu zice nicaieri ca asta ar fi ultimul sezon...Abia acum este difuzat sezonul 5 pe Universal Channel...Mai intai citeste cu atentie si apoi da-ti cu parerea...
Crist11 pe 16 decembrie 2011 17:56
Daca era sezonul 4, ma bagam si eu iar, asa 5 e cam slabut.
CosminHorrorMaster pe 16 decembrie 2011 19:35
Wow... abia acum la TV la noi?
Beatryce pe 17 decembrie 2011 19:44
"Dexter Mogan, cel mai iubit criminal în serie din istoria televiziunii .."
clar !:x

alex_il_fenomeno pe 20 decembrie 2011 14:46
interesant . pacat ca nu detin canalul :(

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells