Văduva lui Chadwick Boseman aduce un omagiu actorului defunct cu un discurs emoționant

de Marina Florea în 13 Ian 2021
„Chad, mulțumesc. Te iubesc. Sunt așa de mândră de tine. Fii mereu lumina noastră...”

Filmele lui Chadwick Boseman nu au efect numai asupra fanilor, dar și asupra familiei. Văduva actorului defunct, Simone Ledward Boseman, a oferit un tribut amintirii acestuia atât pe marele ecran cât și în afara lui, cu un discurs emoționant la premiile Gotham Awards 2021, luni, pe 11 ianuarie. Actorul din Black Panther a fost onorat postum cu premiul Actor Tribute la gala virtuală alături de colega de platou din Ma Rainey's Black Bottom Viola Davis.

Ledward Boseman și-a început discursul explicând că onestitatea era atât de importantă pentru fostul ei soț, atât în plan personal cât și profesional. „A fost cel mai cinstit om pe care l-am întâlnit și mereu a spus adevărul”, a spus ea. „A căutat onestitatea în sine și în cei din jur la acel moment... Dacă cineva nu trăiește în adevăr atunci este imposibil să trăiască în linie cu obiectivul divin al vieții. Și astfel și-a trăit el viața, zi de zi. Imperfect dar hotărât...”

Femeia a continuat explicând cum căutarea adevărului l-a inspirat pe actor în toate rolurile, inclusiv portretizarea unor figuri istorice de culoare precum Jackie Robinson, dar și personaje de ficțiune precum TChalla în Black Panther. „Asta făcea atunci când juca un personaj. Nu spunea o poveste, nu citea replici, își croia o cale către desăvârșire...”

Boseman a decedat în august după o luptă de patru ani cu cancerul de colon, problemă tratată cu discreție. Conform unei postări pe Instagram, Boseman a murit acasă „cu soția și familia alături” La momentul respectiv, nu se știa public că actorul e căsătorit, acesta ținându-și relația secretă. Singura dată când a vorbit public despre ea, pe atunci iubită, a fost la premiile NAACP Image Awards din 2018: „Simone, ești cu mine zi de zi. Îți mulțumesc acum. Te iubesc!”

Pe lângă premiul Actor Tribute, Boseman a mai fost nominalizat la Cel mai bun actor pentru Ma Rainey s Black Bottom, ultimul său rol, dar Riz Ahmed a fost cel care a câștigat pentru Sound of Metal. Ledward Boseman a relatat că a fost o onoare să accepte Actor Tribute, numind filmul „o recunoaștere nu numai a muncii sale, dar și a impactului acesteia asupra industriei filmului și a întregii lumi”.

Soția fostului actor s-a adresat apoi acestuia direct: „Chad, îți mulțumesc. Te iubesc. Sunt mândră de tine. Fii lumina noastră. Mulțumesc.”

Exploreaza subiecte similare:

Chadwick Boseman

Alte știri din cinema

Regizorul lui The Fast and the Furious, acuzat de abuz sexual

Asia Argento a susținut că violul a avut loc în timpul filmărilor la producția xXx

Nightmare Alley, al lui Guillermo del Toro, are dată de lansare

Distribuția filmului este impresionantă

Netflix dă undă verde sezonului 2 al serialului Bridgerton

Personajele jucate de Phoebe Dynevor și Regé-Jean Page se vor întoarce ca Ducele și Ducesa de Hastings

Marvel demarează filmările la serialul Secret Invasion, cu Samuel L. Jackson

Ca în cazul serialului Wanda Vision, Marvel vrea să facă ceva total diferit cu Secret Invasion

Părerea ta

Spune-ţi părerea
forever_young_ pe 13 ianuarie 2021 16:29
RIP Chadwick Boseman !!
marycounts pe 24 ianuarie 2021 13:28
Când l-am găsit pe Dr.Wealthy, aveam nevoie disperată de a-l aduce înapoi pe fostul meu iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. El m-a abandonat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe Dr.Wealthy și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte ca el să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, el a aruncat o vrăjeală de dragoste pentru a ne ajuta să ne reunim din nou. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început din nou să-mi trimită mesaje text și s-a simțit oribil pentru ceea ce tocmai m-a supus. A spus că sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când Dr.Wealthy m-a ajutat, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Îl recomand cu drag pe Dr.Wealthy oricui are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe WhatsApp prin: +2348105150446 PAGINA BLOGUL Dr.Wealthy: Blog: https://wealthylovespell.blogspot.com

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells