Un nou War Games...

14 Mai 2005
Un nou War Games...
Studiourile MGM au anuntat ca in iulie vor incepe filmarile la sequel-ul filmului din 1983 War Games.
Noul film se numeste War Games II: The Deadly Key iar filmarile vor avea loc in Europa. Sequel-ul este programat sa fie lansat direct pe DVD anul viitor. In noua poveste Cory Carpenter, un adolescent pasionat de informatica, se afla intr-o calatorie in Europa cand autoritatile locale il confunda cu un infractor cibernetic. Cory trebuie sa fuga, ajutat de frumoasa colega Anne si de prietenul sau cel mai bun, tocilarul Dale Darrow. Intre timp, prietenul de pe Internet al lui Carpenter, Jay Forell, despre care vom afla ca este de fapt un computer al Guvernului care a luat-o razna, dezvolta un plan de amenintare nucleara.
Filmul va fi produs de Mike Elliot (American Pie: Band Camp), care a declarat entuziasmat: "E greu de crezut ca originalul War Games are 20 de ani! Filmul asta a fost facut inainte ca oamenii sa aiba propriul calculator acasa, inainte ca oamenii sa aiba acces la Internet! A trebuit sa facem multe adaptari."
Nici unul dintre actorii din filmul original, cel mai cunoscut fiind Matthew Broderick, nu vor reveni in sequel. Inca nu s-a anuntat distributia.
In imagine: afisul primului film War Games.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells