Un nou film cu monştri e în pregătire la Universal: Renfield, cu Nicholas Hoult

de Marina Florea în 4 Aug 2021
Un personaj apropiat de Dracula, descris ca putrezind într-un azil după anii de vampirism

Universal continuă să pregătească filme cu monștri ce aparțin universului cinematografic propriu, dar permite regizorilor să își aducă propriul stil pe ecran. Leigh Whannell (The Invisibile Man) lucrează la Wolfman cu Ryan Gosling, în timp ce James Wan produce un film cu Van Helsing regizat de Julius Avery (Overlord). Totodată, Renfield îl distribuie pe Nicholas Hoult în rolul titular.

Tentativele studiourilor Universal de a face un film despre un personaj apropiat de Dracula, Renfield, a avut mai multe bariere de-a lungul producției, inclusiv cooptarea și apoi renunțarea la regizorul Dexter Fletcher. Totuși, Chris McKay (The Tomorrow War) a intrat în aprilie în echipă, iar filmul a mers în ritm susținut, cu Nicholas Hoult în rolul tiular.

Scenariul are câteva nume cu răsunet în lumea horror-ului: Robert Kirkman (autorul și producătorul The Walking Dead,) care a dat o nouă abordare personajului, pe care studiourile au preluat-o. Scenaristul Ryan Ridley (Rick and Morty) a gestionat sarcina scenariului, și - cu toate că lipsesc multe detalii - se pare că producția va fi una de actualitate și nu una de epocă. Renfield a fost descris de obicei ca putrezind într-un azil după anii de vampirism, așa că e fascinant să vedem cum e noua abordare.

Hoult se va întoarce pentru Sezonul 2 al filmului The Great și va lucra la comedia horror The Menu.

 

Exploreaza subiecte similare:

Nicholas Hoult, Robert Kirkman, Ryan Ridley

Alte știri din cinema

Cinemagia recomandă 3 scurtmetraje inedite de pe Youtube

Trei scurtmetraje multipremiate, disponibile gratis, online: Wasp, Casus Belli, Plastic Bag

Retrospectiva 007: desecretizarea dosarului lui James Bond

Săptămâna viitoare, pe 1 octombrie, are loc lansarea ultimului film James Bond, No Time to Die/Nu e vreme de murit. Nu e vreme de pierdut, așa că hai să încheiem turul muzeului virtual James Bond.

România Sălbatică ajunge în aproape 40 de orașe în a doua săptămână de la lansare

Documentarul este un demers unic pentru țara noastră și s-a bucurat încă de la început de susținerea specialiștilor din ONG-urile de mediu

Otto Barbarul: cronica unei sinucideri anunțate

Debutul în lungmetraj al Ruxandrei Ghițescu aduce în discuție posibilitatea unei punți între generații, dar atinge și o temă-capcană: fantezia sinuciderii

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells