Trailer pentru serialul Clarice, continuarea la celebrul Tăcerea mieilor

de Marina Florea în 12 Ian 2021
Povestea e plasată la un an după ce aceasta se întoarce pe teren după evenimentele din Tăcerea mieilor

Cu doar o lună până când Clarice urmează să aibă premiera pe CBS, un nou trailer a apărut online pentru serialul ce urmărește personajul agentului FBI Clarice Starling (Rebecca Breeds), la un an după ce aceasta se întoarce pe teren după evenimentele din Tăcerea mieilor:

Iată ce stipulează sinopsisul oficial - „Clarice este o incursiune în povestea personală a agentului FBI Clarice Starling, pe măsură ce aceasta se întoarce la munca de teren în 1993, la un an după evenimentele din Tăcerea mieilor. Strălucită și vulnerabilă, curajul lui Clarice îi conferă o lumină interioară care îi atrage pe monștri și pe psihopați. Totuși, structura ei psihologică complexă, venită dintr-o copilărie dificilă, îi conferă puterea de a-și căuta propria voce într-o lume a bărbaților, dar și de a scăpa de secretele de familie care au bântuit-o de-a lungul vieții”.

Exploreaza subiecte similare:

Rebecca Breeds

Alte știri din cinema

Nightmare Alley, al lui Guillermo del Toro, are dată de lansare

Distribuția filmului este impresionantă

Netflix dă undă verde sezonului 2 al serialului Bridgerton

Personajele jucate de Phoebe Dynevor și Regé-Jean Page se vor întoarce ca Ducele și Ducesa de Hastings

Marvel demarează filmările la serialul Secret Invasion, cu Samuel L. Jackson

Ca în cazul serialului Wanda Vision, Marvel vrea să facă ceva total diferit cu Secret Invasion

Warner Bros. pregătește un spin-off Willy Wonka

Willy Wonka produs de Warner Bros va ajunge în salile de cinema în 2023

Părerea ta

Spune-ţi părerea
marycounts pe 24 ianuarie 2021 13:21
Când l-am găsit pe Dr.Wealthy, aveam nevoie disperată de a-l aduce înapoi pe fostul meu iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. El m-a abandonat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe Dr.Wealthy și El mi-a spus ce trebuie să fac înainte ca el să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, el a aruncat o vrăjeală de dragoste pentru a ne ajuta să ne reunim din nou. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început din nou să-mi trimită mesaje text și s-a simțit oribil pentru ceea ce tocmai m-a supus. A spus că sunt cea mai importantă persoană din viața lui și el știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis față de mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când Dr.Wealthy m-a ajutat, partenerul meu este foarte stabil, fidel și mai aproape de mine decât înainte. Îl recomand cu drag pe Dr.Wealthy oricui are nevoie de ajutor. E-mail: wealthylovespell@gmail.com. Sunați-l sau adăugați-l pe WhatsApp prin: +2348105150446 PAGINA BLOGUL Dr.Wealthy: Blog: https://wealthylovespell.blogspot.com

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells