Top arestări staruri de cinema

de Gloria Sauciuc în 29 Sep 2009
Top arestări staruri de cinema

Roman Polanski aşteaptă în închisoarea elveţiană sentinţa de extrădare în Statele Unite, unde este considerat - de 32 de ani - un evadat, din cauza nesăvârşirii pedepsei pentru abuz sexual faţă de o minoră. Dar el nu este singura vedetă din industria cinema-ului care are sau a avut de-a face cu legea. Iată, mai jos, o listă a celor mai mediatizate arestări de vedete din lumea filmului, întocmită de Ecranlarge.

The  Wrestler are antecedente violente
Pe 18 iulie 1994, Mickey Rourke este arestat de poliţie pentru că şi-a bătut soţia, Carre Otis, pe care o cunoscuse în 1989. Femeia a renunţat la plângere, îndrăgostită fiind până peste cap de Rourke, şi a trăit cu actorul până în 1998, când căsnicia lor s-a destrămat iremediabil.



Arestarea în SUA a lui Robert Downey Jr.
În urma unui apel anonim, poliţia din Palm Spring descinde în luna noiembrie a anului 2000 în camera de hotel a viitorului Iron Man şi găseşte urme de cocaină şi amfetamine pe covor. Dar aceasta nu e singura problemă cu legea a lui Downey Jr. Eliberat condiţionat, el ajunge la închisoare trei luni mai târziu, tot legat de o problemă cu drogurile, Şi este închis timp de un an. Drogurile nu au fost singurul exces al actorului, despre care Mel Gibson se întreba cum poate, atât de genial fiind în faţa camerelor, să fie - în acelaşi timp - atât de prost, încât să cadă pradă exceselor de tot felul.



Arestarea lui Dennis Hopper
În 1969, Dennis Hopper era stăpânul şoselelor (să nu uităm de Easy Rider). În 1975 actorul încă era nostalgic după acest recent creat mit, astfel încât face un accident în Mexic şi părăseşte locul delictului, fără să aştepte venirea poliţiei. Hopper nu a stat prea mult în închisoare, pentru că a plătit cauţiunea.


Arestarea lui Al Pacino
Cu zece ani înainte de debutul fulminant în The Panic in Needle Park, Al Pacino învăţa meseria de actor.  În ianuarie 1961, poliţia îl opreşte ca să-i verifice maşina. Acesta mergea împreună cu nişte prieteni la o audiţie. Poliţia găseşte în portbagaj un pistol de calibru 38. Răspunsul lui Pacino? "Am vrut să intru în pielea personajului". Al Pacino nu a făcut decât trei zile de închisoare.


Arestarea lui Mel Gibson
După o petrecere în Malibu, Mel Gibson se întoarce acasă conducând cu 140 km/h şi cu un nivel de alcool în sânge mult peste cel admis. Patrulei de poliţie care l-a oprit i-a vorbit despre viaţa lui ratată şi despre "evreii care sunt responsabili de toate războaiele din lume". După acest incident au urmat cure de dezintoxicare, drumuri către şi dinspre Alcoolicii Anonimi, apoi The Passion of the Christ şi Apocalypto.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Burlan pe 29 septembrie 2009 09:47
Si ei sunt oameni,nu ma mira chiar deloc ...e si asta o moda. Faza naspa e ca daca ar fi niste oameni obisnuiti ar fi avut loc o altfel de "pedeapsa"!!!
c0smin pe 29 septembrie 2009 10:54
al pacino e cel mai tare... :))) "am vrut sa intru in pielea personajului" =)))0
gabi12 pe 29 septembrie 2009 11:26
Le place si lor paharu'.....:)
iustin pe 29 septembrie 2009 15:32
le-o fi placand, dar sa ne gandim ca ei sunt niste modele, atata vreme cat au ales sau s-a intamplat sa devina niste persoane publice, responsabilitatea e mai mare. Ei ii pot influenta negativ sau pozitiv pe fanii lor
jbjohn88 pe 29 septembrie 2009 16:46
hai ba ma lasati cu modelele.. omu are discernamant si nu se ia dupa ce face unu care l-a vazut la televizor... daca nu stie decat sa copie ce fac altii.. atunci e prost si merita sa ajunga la inchisoare.. daca imi ziceti de copii mici atunci acestia nu cred ca se uita la stiri mondene sa vada pentru ce a fost arestat un actor.. el se uita numa la cate impuscaturi si accidente sunt in film.. cand va aud ca-s niste modele si au responsabilitate.. de parca ei s-au facut actori ca sa fie modele.. s-au facut actori ca asta le e meseria.. daca sunt controversati treaba lor.. pe mine ma intereseaza cum joaca in film nu cum merge cu masina si ce are in portbagaj
Alina28060 pe 29 septembrie 2009 19:12
corect jb :)
ioji pe 29 septembrie 2009 21:49
de prea bine fac ce fac mai bine ar ajuta copii din lumea saraca
TAMARAINSA pe 30 septembrie 2009 03:09
O sugestie pentru un serial cu Eminescu ? Et in Arcadia ego??
Ecce hommo!
Si el a fost 'inchis' pentru a intra in pielea personajului ...sau. El a fost propriul sau ...actor?
Ce Napasta!!!!

Radu1711 pe 2 mai 2010 09:49
interesant

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells