Tom Cruise a băgat în carantină echipa de filmare de la Mission: Impossible 7

de Daniel Dumitrescu în 2 Sep 2020
Actorul american a plătit 560.000 de euro pentru închiererea unui vas de pasageri pe care să stea echipa de filmare și actorii, pentru a preveni infecțiile cu coronavirus.

Filmările în Londra pentru noua producție din seria Misiune imposibilă, în care Tom Cruise reia rolul agentului IMF Ethan Hunt, s-au încheiat în luna iulie, după o pauză de cinci luni impusă de pandemie.

Surse citate de The Sun susțin că starul a închiriat un vas de pasageri al companiei Hurtigruten pentru continuarea filmărilor în Norvegia și că el este foarte hotărât să evite orice altă posibilă amânare a producției, a cărei lansare este programată în noiembrie 2021.

"Sunt îngroziți de alte amânări. Tom este hotărât să nu mai vadă alte blocaje. Studioul crede că vor reuși să-i țină pe toți în sigurană și să termine filmările", a declarat o sursă citată de The Sun.

Nu se cunoaște exact ce model este vasul închiriat de la Hurtigruten, însă se știe că această companie deține navele MS Kong Harald, MS Vesterålen și MS Roald Amundsen - primul vapor de croazieră din lume alimentat parțial cu energie electrică. Acest vas hibrid poate primi la bord 500 de pasageri și este conceput pentru a naviga în ape agitate.

După izbucnirea cazurilor de COVID-19 la bordul MS Roald Amundsen, luna trecută, conducerea a decis oprirea tuturor curselor de croazieră, iar Norvegia și-a închis porturile pentru alte nave timp de două săptămâni, relatează Daily Mail.

Institutul Public de Sănătate din Norvegia a anunțat că în timpul curselor derulate în iulie, 37 de membri ai echipajelor și 16 pasageri au fost testați pozitiv cu noul coronavirus. Pasagerii care s-au infectat trăiesc în Norvegia.

Tom Cruise a primit recent permisiunea de a face excepție de la regulile de carantină impuse în Norvegia după ce a început filmările în această țară. Într-o convorbire telefonică cu ministrul norvegian al culturii, Abid Raja, starul a spus că este fericit că poate lucra din nou: "E o țară minunată, abia aștept să mă întorc aici. Sunt foarte mulțumit că ne-am întors, la fel și toată echipa", a spus actorul american.

Ministrul a spus că Norvegia dorește ca Tom să se întoarcă și a subliniat că starul de la Hollywood și echipa de filmare au permisiunea de a filma în această țară fără să stea mai întâi în carantină. Totuși, toți membrii echipei trebuie să aibă două teste negative efectuate în mai puțin de 48 de ore de la intrarea în Norvegia, iar aceștia sunt supuși zilnic unor verificări sanitare riguroase, relatează publicația norvegiană VG.

Tom Cruise a mai filmat în Norvegia o scenă celebră din Mission: Impossible – Fallout, în care Ethan escaladează vârful platformei din stâncă Preikestolen, aflată la o înălțime de 604 metri deasupra fiordului Lysefjorden.

Noul film din seria Misiune imposibilă va fi regizat de Christopher McQuarrie, care a lucrat anterior la Mission: Impossible – Rogue Natio (2015) și Mission: Impossible – Fallout (2018).

Exploreaza subiecte similare:

Tom Cruise, Mission: Impossible - Fallout, Mission: Impossible - Rogue Nation

Alte știri din cinema

Noi imagini din Moarte pe Nil. Templul de la Abu Simbel, recreat

Filmul va ajunge în săli pe 23 octombrie

Iată cum ar fi trebuit să arate, de fapt, Ultron, unul din villainii memorabili din seria Avengers

Viziunea regizorului Joss Wheedon nu a fost aprobată

Reacții la Tenet: un film de spionaj ca un cub Rubik

Sarcina protagonistului este de a investiga, și posibil de a influența, diverse arme și instrumente de luptă „inversate”, care se întorc din timp și spațiu, animate de o tehnologie necunoscută dintr-un viitor tenebros

Tenet: încearcă nu să-l înţelegi, ci să-l simţi

Captivant şi imprevizibil, thrillerul lui Christopher Nolan îşi derutează publicul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells