Stephen Dorff, autor de comedie

de Cristina Grigore în 29 Nov 2010
Stephen Dorff, autor de comedie

După ce a jucat în Somewhere, drama Sofiei Coppola, câştigătoare anul acesta a Leului de Aur la Festivalul de Film de la Veneţia, actorul Stephen Dorff a decis că este vremea să iniţieze propriul proiect. Aşa cum el însuşi a declarat pentru The Independent, după ce a lucrat cu Sofia i-a fost greu să mai găsească ceva la fel de bun, aşa că a preferat să se apuce singur de scenariul unui film, o comedie, în care va juca alături de prietenul şi fostul său coleg de platou, Jack Nicholson. Cei doi au mai lucrat împreună pe platourile de filmare la Blood & Wine, un film noir regizat de Bob Rafaelson.

Deşi se află încă în faza de început, scenariul are deja o linie directoare, care îi va purta pe cei doi  în sudul Franţei. Oferta va merge către Nicholson o dată ce scenariul va fi terminat. Noul film va fi produs de Happy Madison Productions, casa de producţie a lui Adam Sandler, iar bugetul pe care Dorff speră să-l obţină este de 15 milioane de dolari.

Pe actorul de 37 de ani îl vei mai putea vedea anul viitor în Immortals, filmul lui Tarsem Singh, unde joacă alături de Mickey Rourke, Henry Cavill şi Freida Pinto.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
alex_il_fenomeno pe 1 decembrie 2010 10:41
este un lucru bun faptul ca de acum el insusi se va ocupa de un film !

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells