Sophie Turner (Game of Thrones) este însărcinată

de Gloria Sauciuc în 13 Feb 2020
Este primul copil al cuplului Sophie Turner - Joe Jonas

Actrița britanică Sophie Turner, în vârstă de 23 de ani - care a cunoscut succesul mondial cu rolul Sansa Stark din serialul Urzeaza tronurilor - așteaptă primul copil, împreună cu soțul Joe Jonas (30 de ani), scrie presa internațională.

Cântărețul și actrița s-au căsătorit în luna mai a anului trecut, în cadrul unei ceremonii-surpriză, în Las Vegas, la câteva ore după ce participau la gala Billboard Music Awards. Un actor costumat în Elvis Presley a oficiat nunta iar DJ-ul Diplo, prieten al cuplului, a difuzat life ceremonia, fără acordul celor doi. Joe a admis, ulterior, că părinții lui au aflat despre nuntă de pe Internet.

Acestei ceremonii a urmat nunta propriu-zisă, în fața familiei și a prietenilor, la Le Chateau de Tourreau - în luna iulie - în Sarrians, Franța. Cei doi formează un cuplu de la finalul anului 2016, iar în octombrie 2019 se logodeau. „E minunat să fii logodit. Nu e ca și cum aș fi realizat ceva măreț, dar mi-am găsit persoana pereche; e ca și cum am găsit o casă pe care o iubesc și în care vreau să stau pentru totdeauna. E un sentiment de pace care vine odată cu găsirea persoanei potrivite ție”, declara actrița după logodnă.

O sursă citată de Just Jared a declarat că „Sophie a început să aleagă vestimentații pentru covorul roșu și în afara lui potrivite siluetei în schimbare”. Cel mai recent, cuplul a fost văzut pe covorul roșu al premiilor Grammy - unde actrița a purtat o fustă foarte scurtă, cu volane, marca Louis Vuitton, un brand pentru care Turner este - de altfel - ambasador.

Filmografia actriței continuă anul acesta cu serialul Survive, în care este protagonistă - o femeie care supraviețuiește unui accident de avion în munți și care va lupta să ajungă acasă.

Turner va apărea și în filmul Broken Soldier, alături de Ray Liotta, despre prietenia dintre o adolescentă și un veteran de război ce suferă de Sindromul de stres post traumatic.

foto: contul de Instagram al lui Sophie Turner

Exploreaza subiecte similare:

Sophie Turner, Game of Thrones, Joe Jonas

Alte știri din cinema

Ultimul sezon al serialului supranatural Preacher, din 20 februarie exclusiv la AMC

„Este amuzant în maniera în care Kafka e amuzant, în plus cu urmăriri de mașini și explozii”, scrie despre sezonul final publicația The Verge

Pentru violență, Mulan e primul remake live-action al Disney cu rating puţin permisiv

Chiar și așa, ratingul acordat face posibilă vizionarea filmului de către familii

Serialul Doctorul cel bun „transmite un mesaj de speranță”

Sezonul 2 din The Good Doctor/Doctorul cel bun rulează joia, de la ora 22.00, la AXN

Prima imagine cu Cletus Kasady, alias Carnage din Venom 2

În benzile desenate, simbiotul Venom fuzionează cu Kasady

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells