Serialul Stăpânul inelelor reîncepe producţia în Noua Zeelandă

de Ştefan Dobroiu în 4 Iul 2020
Sute de membri ai echipei primesc permisiunea să intre în ţară şi să treacă la treabă

Credem că Stăpânul inelelor şi Hobbitul şi-au epuizat complet posibilităţile în cele două trilogii ale lui Peter Jackson, dar asta nu înseamnă că universul creat de Tolkien nu va fi interesant într-o nouă ecranizare. Pentru fanii hobbiţilor, avem vestea bună că serialul Stăpânul inelelor, un prequel realizat de Amazon Prime Video, a primit permisiunea pentru reînceperea producţiei în Noua Zeelandă.

Citeşte despre cum va arăta viitorul filmelor horror, cu reacţiile publicului interpretate de biosenzori.

Conform Variety, Ministerul Afacerilor, al Inovaţiei şi al Forţei de Muncă (România nu are vreo şase ministere ca să acopere toate chestiile astea?), a anunţat că echipele de producţie pentru mai multe filme şi seriale internaţionale au primit permisiunea să se întoarcă în Noua Zeelandă şi să treacă la treabă, după ce luni de zile au existat restricţii categorice. Anunţul menţionează că reînceperea producţiei va crea 3000 de locuri de muncă şi va genera cheltuieli în valoare de 400 de milioane de dolari pentru economia ţării.

Sute de actori, tehnicieni şi personal auxiliar vor ajunge pe insulă în următoarele şase luni. Serialul Stâpânul inelelor era deja în producţie în Aukland atunci când a început pandemia, câţiva membri ai echipei de filmare trebuind să intre in carantină pe teritoriul Noii Zeelande. Nu ştim în acest moment când s-ar putea lansa serialul.

Foto: cadru din The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring, cu frăţia titulară.

Exploreaza subiecte similare:

Peter Jackson, The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring

Alte știri din cinema

Filmările pentru Gone Girl s-au oprit 4 zile pentru că Ben Affleck a refuzat să poarte o șapcă

Potrivit dezvăluirilor făcute de regizorul David Fincher, Affleck a refuzat să poarte o șapcă a echipei de baseball New York Yankees în timpul unei scene pentru că este fan înfocat al echipei Boston Red Sox.

Cum a ajuns Charlie Sheen să joace în Platoon: Rolul era pentru Keanu Reeves

Oliver Stone dezvăluie că producătorii doreau în distribuție un tânăr promițător, Keanu Reeves. După refuzul acestuia, următoarea opțiune a fost Charlie Sheen.

Cele mai bune 11 filme horror, în opinia lui Martin Scorsese

Martin Scorsese, un nume de referință al cinematografiei, a realizat la un moment dat lista filmelor sale horror favorite.

Festivalul de Film Horror și Fantastic Lună Plină se amână pentru 2021

Festivalul de film horror și fantastic Lună Plină se amână pentru anul viitor. Festivalul ar fi trebuit să aibă loc între 20 și 23 august, în comuna Biertan din județul Sibiu.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells