Serialul „Fantastic Beasts: A Natural History” va readuce în atenție animalele fantastice din universul Harry Potter

de Gloria Sauciuc în 9 Ian 2020
Producătorii seriei au declarat că episoadele vor fi dedicate creaturilor mitice și reale

Un serial BBC va explora originile și poveștile creaturilor mitice din cartea scriitoarei J.K. Rowling’s „Fantastic Beasts” și va prezenta legăturile imaginare cu animalele care populează astăzi planeta, scrie Variety.

Fantastic Beasts: A Natural History (titlul de lucru) a primit undă verde din partea BBC iar televiziunea britanică a încheiat un acord cu Warner Bros., studioul care a produs filmele Fantastic Beasts. Împreună lucrează cu Muzeul de Istorie Naturală din Londra, care pregătește - la rândul lui - o expoziție numită 'Fantastic Beasts: The Wonder Of Nature', ce va folosi creaturle din universul Harry Potter pentru a arunca o lumină asupra incredibilelor animale din viața reală.

Stephen Fry este cel care va prezenta episoadele. Actorul britanic este familiar cu lumea magică descrisă de J.K. Rowling, el fiind naratorul audiobook- urilor „Harry Potter”.

Producătorii seriei au declarat că episoadele vor fi dedicate creaturilor mitice și reale, de la centauri la Niffleri (creaturile cu blană neagră, cioc ca de rață, atrași de obiectele strălucitoare. În filmul Fantastic Beasts and Where to Find Them, un Niffler îi dă bătăi de cap lui Newt Scamander - jucat de Eddie Redmayne - când sparge un magazin de bijuterii), de la Pasărea Paradisului la Pasărea Phoenix, de la rinoceri la Erumpent (creatură fantastică asemănătoare rinocerilor, pe care Newt va încerca în primul film Fantastic Beast să-l convingă să intre înapoi în valiza magică, iar asta o va face executând un dans... de împerechere), de la calmari uriași la Zouwu (o pisică fantastică, de mărimea unui elefant).

Exploreaza subiecte similare:

Fantastic Beasts and Where to Find Them, J.K. Rowling

Alte știri din cinema

Reîntoarcerea la Outlander. De ce îl recomandăm în izolare

Şase motive pentru care serialul Starz ţi-ar putea distrage atenţia în vremea pandemiei

Sezonul patru din La casa de papel este aici. Iată cronica!

Cinemagia a văzut deja primele cinci episoade din marea aventură a pungaşilor cu nume de metropole

Dodge Charger-ul folosit de Dominic Toretto în seria Fast and Furious are versiune Lego

Modelul Charger ar urma să fie introdus și în Fast & Furious 9

Documentarul Interzis, premiat în cadrul ZagrebDox Pro

ZagrebDox este un festival internațional de film documentar care are loc în Zagreb în fiecare an, la sfârșitul lunii februarie sau începutul lunii martie

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells