Sequel Fantastic

12 Iul 2005
Sequel Fantastic
Se pare ca multi au subestimat filmul produs de Fox dupa benzile desenate de Stan Lee si Jack Kirby. Fantastic Four / Cei Patru Fantastici a intrat direct pe primul loc in box-office-ul american dupa primul week-end in care a avut incasari de 56 milioane $. Filmul se claseaza pe locul patru in top-ul ecranizarilor dupa benzile Marvel, dupa cele doua Spider-Man si X-Men 2.
Presedintele Marvel, Avi Arad a declarat in LA Times ca surpriza succesului lui Fantastic Four a facut sigur viitorul unui sequel. „Bineinteles ca va fi un sequel,” declara Arad, „Acum avem cu atat mai multe motive sa ne gandim deja la un sequel.”
Bruce Snyder si Hutch Parker de la Fox au sugerat ca interesul pentru Fantastic Four a fost starnit de doza de comedie. „Am avut o serie de filme destul de serioase, iar publicul era flamand dupa distractie,” afirma Parker adaugand ca „un alt motiv pentru care a avut asa succes este faptul ca noua ne-au trebuit 10 ani si aproape 20 de ani pentru Avi si Marvel ca sa aducem filmul asta in cinematografe.”
Toti membrii distributiei au inclusa in contract clauza unui sequel. Se zvoneste ca maleficul „Puppet Master” va fi inamicul in noua runda a Celor Patru Fantastici.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells