Selma Blair a dansat ca invitată a emisiunii Dancing With the Stars

de Gloria Sauciuc în 20 Sep 2022
Diagnosticată cu scleroză multiplă în 2018, actrița i-a emoționat pe toți cei care au văzut-o dansând

Sezonul 31 din Dancing With the Stars a sosit. Premiera a fost emoționantă. Printre invitați a fost Selma Blair, diagnosticată cu scleroză multiplă în 2018,  care a dansat în fața publicului. Toți cei prezenți au fost cu ochii în lacrimi. Actrița a dansat pe melodia „Time of Your Life”, de David Cook, un vals vienez

Pentru prima oară, show-ul a trecut de la ABC la Disney+, ceea ce înseamnă două ore de spectacol live - fără pauze de publicitate, scrie variety.com. Emisiunea a fost împărțită în 2 pachete de câte 86 de minute, astfel încât producătorii au trebuit să găsească o cale de a mai umple 34 de minute.
Emisiunea se poate urmări pe Disney+.
„Acestea sunt marile noastre provocări pentru sezon, cum umplem acest timp de ecran, și - în al doilea rând - cum vom gestiona acele minute pe care le-am fi folosit pentru pregătirea decorurilor?”, relata producătorul executtiv Conrad Green pentru Variety înainte de premieră. Soluția a venit prin intervievarea invitaților.

În 2018, Selma Blair a primit cea mai cruntă veste din viața ei: a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, un diagnostic care avea să îi schimbe radical existența. Deși boala i-a afectat capacitatea motrică și vederea, actrița a fost total transparenta cu fanii ei și i-a ținut la curent cu evoluția stării sale de sănătate.

Exploreaza subiecte similare:

Selma Blair

Alte știri din cinema

Primele reacții la controversatul film Sparta, al lui Ulrich Seidl

„Ulrich Seidl, un cunoscut regizor austriac, a venit în România să facă un film despre pedofilie cu actori amatori minori, fără să îi informeze pe părinții acestora despre subiectul real al filmului”, scria jurnalista Delia Marinescu, membră a echipei care a făcut investigația pentru ziarul Der Spiegel

Legenda regizorului de la Hollywood care nu există

Alan Smithee: țapul ispășitor al cineaștilor deposedați

Cinemagia recomandă trei filme despre spirite rătăcitoare

Destinele unor oameni care nu știu că au murit

Primul trailer pentru filmul lui M. Night Shyamalan, Knock at the Cabin, e aici!

O familie are de făcut o alegere imposibilă pentru a evita Apocalipsa

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells