Se pregătește remakeul lui The Fugitive, pelicula clasică de acțiune cu Harrison Ford

de Cristina Grigore în 29 Nov 2019
Warner Bros. a ales regizorul și scenaristul noii pelicule

Cum pentru relansări și continuări este întotdeauna loc la Hollywood, iată încă un titlu care nu a scăpat practicii: The Fugitive. Potrivit deadline.com, filmul clasic de acțiune cu Harrison Ford va beneficia de un remake.

Un regizor a fost deja desemnat producției – Albert Hughes (The Book of Eli, Alpha) va sta la cârma peliculei și va lucra după un scenariu imaginat de Brian Tucker. Warner Bros. are de mai multă vreme în plan acest remake. A fost anunțat prima dată în 2009, apoi în 2016. Varianta aflată acum în pregătire ar putea fi însă destul de diferită față de cea regizată în 1993 de Andrew Davis.

Filmul original a avut la bază serialul cu același nume din 1963. În centrul acțiunii se afla doctorul Richard Kimble (Ford), condamnat pe nedrept pentru uciderea sângeroasă a soției sale. El reușește să evadeze după ce autobuzul care îl muta la o altă închisoare are un accident. Face tot posibilul să îl afle pe adevăratul criminal al soției sale, însă are un oponent formidabil în persoana șerifului Sam Gerard (Tommy Lee Jones, care s-a ales și cu un premiu Oscar pentru Cel mai bun actor secundar, din cele șapte nominalizări la premiile Academiei obținute de film).

The Fugitive a fost și punctul de pornire al unui proiect de televiziune - Kiefer Sutherland va fi protagonistul acestuia, pentru serviciul de streaming Quibi. În anul 2000, un serial The Fugitive a fost produs pentru postul CBS. I-a avut în distribuție pe Tim Daly, Mykelti Williamson și Stephen Lang.

Exploreaza subiecte similare:

The Fugitive, Andrew Davis, Harrison Ford, Albert Hughes, Brian Tucker, Tommy Lee Jones, Kiefer Sutherland, Stephen Lang

Alte știri din cinema

Cum s-a răspândit epidemia în serialul HBO The Last of Us?

Vom vedea originea răspândirii fungilor ce aduc apocalipsa în The Last of Us, sau sursa infectării va rămâne un mister?

The Last of Us dezlănțuie creaturi înspăimântătoare, „care bat chiar Demogorgon-ul din Stranger Things”

Atenție, acest articol conține spoilere pentru episodul 2 din serialul HBO The Last of Us. Nu parcurgeți textul de mai jos dacă nu ați văzut încă acest episod

Mehmed vs Vlad: istoria trasă-n țeapă

Popularul serial de pe Netflix pune (indirect) în discuție politicile memoriei

Zilele Filmului German #ZFG15 revin la București în 2023, între 2 și 5 martie

Festivalul aduce publicului cinefil cele mai bune filme germane din perioada recentă

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells