Robert Downey Jr. se întoarce în rolul lui Iron Man

de Gloria Sauciuc în 17 Nov 2019
Se pare că Avengers: Endgame nu a pus capăt cu totul popularului personaj

Robert Downey Jr. se întoarce în rolul lui Iron Man în seria de animație What If?, a dezvăluit Jeff Goldblum  - care joacă rolul Marelui Maestru în Universul Cinematografic Marvel (MCU). Actorul se pare că tocmai a lăsat să-i scape un spoiler major despre următoarea serie Disney+ What If? Așadar, Robert Downey Jr. (și Iron Man) se vor întoarce în MCU, scrie The Wrap.

Într-un nou interviu cu Buzzfeed, Goldblum relata că Downey Jr. va da vocea personajului Tony Stark pentru cel puțin încă un episod din seria animată. „Am jucat din nou rolul acum câteva zile. Am mers la studiourile Disney și am înregistrat vocea Marelui Maestru pentru un episod al serialului care va apărea pe Disney+, numit What If?”, relatează Goldblum. „Este o variantă animată pentru toate personajele pe care le știm și le îndrăgim de la Marvel, acest episod cuprinzând pe Marele Maestru, pe Iron Man, a cărui voce e dată de Robert Downey Jr., pe Korg, Taika Waititi deja și-a înregistrat vocea. Așa că, da, timp de câteva ore am avut plăcerea să fac așa ceva...”

În cazul în care sunteți unul dintre cei (poate) 1% care nu ați văzut Avengers: Endgame, atenție spoilere: Tony Stark a murit după ce a folosit Mănușa Infinitului pentru a anula genocidul făcut de Thanos în Avenger: Infinity War. În What If?, se construiește o linie narativă plasată într-o istorie alternativă, mergând chiar până la readucerea unor actori MCU din filmele anterioare pentru a da voce personajelor. Totuși, aceste episoade nu au devenit regula în MCU. Seria de filme de animație Disney+ se vor orienta, prioritar, pe poveștile plasate în universuri alternative inspirate din filmele Marvel Cinematic Univers. 

Exploreaza subiecte similare:

Robert Downey Jr., Jeff Goldblum, Avengers: Endgame, Taika Waititi

Alte știri din cinema

Primul trailer No Time to Die. Final de serie Bond în stil mare pentru Daniel Craig

Filmul se va lansa în cinematografele noastre pe 10 aprilie

Scarlett Johansson era să rateze rolul din MCU. Cine ar fi trebuit să fie Black Widow

Filmul Black Widow va intra în cinematografele noastre pe 1 mai 2020

Filmele lunii decembrie

Decembrie este cea mai polarizată lună a anului în cinematografe

Un nou film Planeta Maimuțelor este în lucru, cu regizorul seriei Maze Runner la cârmă

Ultimul film din serie, War for the Planet of the Apes, a fost lansat în 2017

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells