Robert Downey Jr. se întoarce în rolul lui Iron Man

de Gloria Sauciuc în 17 Nov 2019
Se pare că Avengers: Endgame nu a pus capăt cu totul popularului personaj

Robert Downey Jr. se întoarce în rolul lui Iron Man în seria de animație What If?, a dezvăluit Jeff Goldblum  - care joacă rolul Marelui Maestru în Universul Cinematografic Marvel (MCU). Actorul se pare că tocmai a lăsat să-i scape un spoiler major despre următoarea serie Disney+ What If? Așadar, Robert Downey Jr. (și Iron Man) se vor întoarce în MCU, scrie The Wrap.

Într-un nou interviu cu Buzzfeed, Goldblum relata că Downey Jr. va da vocea personajului Tony Stark pentru cel puțin încă un episod din seria animată. „Am jucat din nou rolul acum câteva zile. Am mers la studiourile Disney și am înregistrat vocea Marelui Maestru pentru un episod al serialului care va apărea pe Disney+, numit What If?”, relatează Goldblum. „Este o variantă animată pentru toate personajele pe care le știm și le îndrăgim de la Marvel, acest episod cuprinzând pe Marele Maestru, pe Iron Man, a cărui voce e dată de Robert Downey Jr., pe Korg, Taika Waititi deja și-a înregistrat vocea. Așa că, da, timp de câteva ore am avut plăcerea să fac așa ceva...”

În cazul în care sunteți unul dintre cei (poate) 1% care nu ați văzut Avengers: Endgame, atenție spoilere: Tony Stark a murit după ce a folosit Mănușa Infinitului pentru a anula genocidul făcut de Thanos în Avenger: Infinity War. În What If?, se construiește o linie narativă plasată într-o istorie alternativă, mergând chiar până la readucerea unor actori MCU din filmele anterioare pentru a da voce personajelor. Totuși, aceste episoade nu au devenit regula în MCU. Seria de filme de animație Disney+ se vor orienta, prioritar, pe poveștile plasate în universuri alternative inspirate din filmele Marvel Cinematic Univers. 

Exploreaza subiecte similare:

Robert Downey Jr., Jeff Goldblum, Avengers: Endgame, Taika Waititi

Alte știri din cinema

Noi imagini din Moarte pe Nil. Templul de la Abu Simbel, recreat

Filmul va ajunge în săli pe 23 octombrie

Iată cum ar fi trebuit să arate, de fapt, Ultron, unul din villainii memorabili din seria Avengers

Viziunea regizorului Joss Wheedon nu a fost aprobată

Reacții la Tenet: un film de spionaj ca un cub Rubik

Sarcina protagonistului este de a investiga, și posibil de a influența, diverse arme și instrumente de luptă „inversate”, care se întorc din timp și spațiu, animate de o tehnologie necunoscută dintr-un viitor tenebros

Tenet: încearcă nu să-l înţelegi, ci să-l simţi

Captivant şi imprevizibil, thrillerul lui Christopher Nolan îşi derutează publicul

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells