Robert Downey Jr. ar putea reveni ca Iron Man într-un serial Disney+

de Cristina Grigore în 5 Sep 2019
Este vorba despre o versiune a supereroului sugerată nu demult și de interpretul acestuia

În „noua eră” a Universului Cinematografic Marvel, vechii și noii eroi se amestecă într-o incitantă aglomerare pe marele și micul ecran. Dacă în știrile de ieri ale publicațiilor de profil se vorbea despre revenirea, în versiuni diferite, a Căpitanului America, iată că sunt șanse ca și Iron Man să beneficieze de o întoarcere în fața publicului.

O sursă menționată de publicația The Independent susține că Iron Man va reveni într-un serial Disney+, iar wegotthiscovered.com scrie că acest lucru se va întâmpla în Ironheart, o producție TV bazată pe aventurile genialei adolescente Riri Williams, care duce mai departe moștenirea lui Stark în benzile desenate. Williams face cunoștință cu Stark când acesta este în comă. Se antrenează apoi cu ajutorul unui sistem AI oferit chiar de către supererou, care este și interfața vocală a acestuia – va fi așadar un rol de voce pentru fostul Iron Man, la fel ca în cazul lui Paul Bettany și JARVIS.

Predarea ștafetei de către Iron Man, prin introducerea în MCU a supereroinei adolescente Ironheart, a fost sugerată chiar de către Robert Downey Jr., în urmă cu trei luni, în cadrul unei gale cinematografice. Fanii Marvel așteaptă acum și o confirmare oficială din partea companiei.

Exploreaza subiecte similare:

Robert Downey Jr., Paul Bettany

Alte știri din cinema

Aaron Taylor-Johnson, Ralph Fiennes și Jodie Comer, în continuarea la 28 Years Later

Regizorul filmului Slumdog Millionaire, Danny Boyle, va regiza acest sequel

Anne Hathaway a avut de sărutat zece actori la audiție, pentru ca agenții de casting să-i identifice partenerul perfect de film

Anne Hathaway lansează pe streaming The Idea of You, în care joacă alături de Nicholas Galitzine (Mary & George)

Noul trailer Deadpool & Wolverine este plin de gheare, înjurături și dezvăluiri

Trailerul îl dezvăluie în sfârșit pe Hugh Jackman reluându-și rolul său iconic de Wolverine, de data aceasta purtând costumul galben cu albastru devenit celebru odată cu apariţia în benzile desenate X-Men

Doar un singur film de animație Disney are apreciere maximă: 100% cronici pozitive pe Rotten Tomatoes

Pinocchio din 1940 este singurul film de animație Disney care a obținut acest scor maxim pe Rotten Tomatoes. Care este secretul său?

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells