Protagoniştii din X-Men: First Class, în două postere

de Cristina Grigore în 1 Mar 2011
Protagoniştii din X-Men: First Class, în două postere

Cei de la Cinemablend au preluat de pe site-ul francez Filmoshpere două postere nou-nouţe din X-Men: First Class, ce ne înfățișează personajele principale din film: Charles Xavier (James McAvoy) şi Erik Lehnsherr (Michael Fassbender).

Posterele stilizate ale celor doi conţin trimiteri la personalităţile lor diferite, dar şi  la ceea ce urmează să devină. Calmul şi altruistul Xavier este plasat într-un peisaj idilic, cald, pe când tulburatul Lehnsherr se află într-o imagine ceva mai întunecată, în ploaie. În apă se reflectă umbrele a ceea ce vor deveni peste ani: Charles se va transforma în maturul Profesor X, în scaunul său cu rotile, iar Erik va purta costumul temutului Magneto.

Cei de la 20th Century Fox nu au dezvăluit cărei audienţe sunt destinate aceste postere, internaţională sau doar americană, însă, cum lansarea filmului se apropie – 3 iunie şi pentru România – ne aşteptăm la o menţiune şi, de ce nu, la un poster cu Jennifer Lawrence în prim plan, care a îmbrăcat în film costumul lui Mystique. Actriţa a avut o apariţie superbă pe covorul roşu al Oscarurilor de anul acesta, la care a fost nominalizată pentru rolul din Winter's Bone.

Imagini

Părerea ta

Spune-ţi părerea
NmpN pe 1 martie 2011 11:05
Superbe cele doua postere!
legolas05 pe 1 martie 2011 12:37
foarte faine...abia astept filmul
Sync pe 1 martie 2011 14:27
abia astept filmul
patry16 pe 1 martie 2011 17:27
super postere.....imi place ideea cu "apa"......abia astept sa apara :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells