Primele imagini cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

de George Herescu în 23 Mai 2024
Fanii seriei "The Witcher" de pe Netflix vor avea parte de o schimbare majoră, odată cu preluarea rolului principal de către Liam Hemsworth în sezoanele 4 și 5

După evenimentele șocante de la finalul sezonului trei, noul sezon îi urmărește pe Geralt, Yennefer și Ciri separați unul de celălalt, în timp ce traversează continentul devastat de război și numeroșii săi demoni.

Dacă pot îmbrățișa și conduce grupurile de neadaptați în care se află, au șansa de a supraviețui botezului cu foc și de a se regăsi unul pe altul.

Sezonul 4 al The Witcher promite să aducă noi intrigi și aventuri bazate pe seria de cărți a lui Andrzej Sapkowski. Cu o echipă de producție dedicată și un nou protagonist, fanii pot aștepta cu nerăbdare continuarea poveștii captivante.

Într-un comunicat oficial, Liam Hemsworth și-a exprimat entuziasmul pentru noul rol: „Ca fan al seriei, sunt extrem de onorat să preiau rolul lui Geralt de la Henry Cavill. Henry a făcut o treabă incredibilă aducând acest personaj iconic la viață, și sunt încântat să am șansa să port săbiile lui Geralt în următoarea aventură a lui.”

Primul clip cu Hemsworth în rolul lui Geralt de Rivia a fost lansat, producția fiind în plină desfășurare în Marea Britanie.

 

Pe de altă parte, Henry Cavill a transmis un mesaj de mulțumire fanilor și echipei de producție: „Călătoria mea ca Geralt a fost plină de aventuri și provocări. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în această călătorie. Le urez mult succes lui Liam și echipei în continuare.”

Prima imagine cu Liam Hemsworth în rolul lui Geralt din Rivia pentru cel de-al patrulea sezon al seriei The Witcher

Exploreaza subiecte similare:

The Witcher , Henry Cavill, Liam Hemsworth

Alte știri din cinema

Fenomenul Yellowstone: blestemul pământului

Câteva vorbe despre acest Dallas modern, ajuns la o audienţă globală de 100 de milioane de spectatori

Tracker/Urmăritorul: supradoză de Americana

Câteva explicaţii ale popularităţii globale a serialului cu Justin Hartley

Reacţii la The Acolyte, serialul al cărui rating este dezactivat pe Imdb

Serialul Star Wars este disponibil de azi pe Disney+, şi în România

Anna Próchniak: „Am simțit o responsabilitate uriașă și am știut toți că aceasta este o poveste atât de importantă de spus lumii”

O nouă producție originală SkyShowtime, The Tattooist of Auschwitz, se lansează în România! Toate cele șase episoade vor fi disponibile pe platforma de streaming începând cu data de 7 iunie. Mini-seria este regizată de Tali Shalom-Ezer, iar din distribuție fac parte Jonah Hauer-King, Anna Próchniak, Harvey Keitel și Melanie Lynskey.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells