Prime reacții excelente pentru Terminator: Dark Fate

de Cristina Grigore în 22 Oct 2019
Părerile jurnaliștilor de profil oscilează între „cel mai bun film din serie” și „cel mai bun film din serie după Terminator 2”

Primele reacții la Terminator: Dark Fate au apărut online, majoritatea pozitive. Dintre jurnaliștii străini care și-au exprimat pe Twitter opiniile după o primă vizionare, mulți sunt de părere că este cel mai bun film din serie de la Terminator 2: Judgement Day.

Este Terminator: Dark Fate cel mai bun de la Terminator 2? Absolut. Revenirea Lindei Hamilton contează enorm, Mackenzie Davis rupe tot, iar Natalia Reyes este un suport emoțional excelent. Și Gabriel Luna drept Rev-9 este de lăudat. Felul în care au arătat și s-au mișcat toți, efectele vizuale, luptele – totul este la superlativ! Mă bucur că s-au hotărât să mai facă un film din serie”, scrie Perri Nemiratu pentru collider.com.

Terminator: Dark Fate se lansează în cinematografele noastre pe 1 noiembrie

Steven Weintraub, de la același site, este de părere că „Dark Fate este clar cel mai bun de la T2 încoace. Are unele scene de acțiune fantastice și mi-a plăcut la nebunie că au inclus trei protagoniste atât de grozave în scenele de luptă. M-a bucurat mult revenirea Lindei Hamilton drept Sarah Connor. Cât despre Mackenzie Davis, sunt fanul ei încă de când am văzut-o în Halt and Catch Fire. Aici ridică mai sus ștacheta durității și a eficienței în luptă”.

Franciza Terminator a fost clar gândită pentru Arnold. Însă Dark Fate arată că el nu mai este ingredientul principal în continuarea acesteia. Acesta a fost filmul Lindei Hamilton. A fost grozavă aici”, a notat Matt Singer (screencrush.com).

Am fost sceptic în legătură cu Dark Fate. M-am gândit că trailerele nu au fost prea grozave. Dar am sfârșit prin a mă bucura destul de mult de film, iar asta (față de filmele ce au urmat lui Terminator 2) datorită Lindei Hamilton. A fost de la început povestea ei; ea dă greutate filmului”, spune Mike Ryan (uproxx.com).

Dark Fate este un soi de Terminator: The Force Awakens. Un reboot captivant ce pare că a adunat laolaltă cele mai bune părți din Terminator 1 și 2. Davis, Reyes și Hamilton sunt excelente, acțiunea te dă pe spate și, chiar dacă pare familiar totul, este fără îndoială cel mai bun film Terminator de până acum. Terminatorul s-a întors!”, arată Germain Lussier (io9.com și gizmodo.com).

Terminator: Dark Fate este cel mai bun dintre sequel-urile Terminator de după T2. Fără îndoială unul dintre cele mai distractive filme de acțiune – este intens, plin de suspans și acțiune non-stop, dar și o poveste simpatică despre cum să repari lucrurile. Arnold este grozav, Linda foarte bună, însă Mackenzie Davis e absolut grozavă!”, punctează și Erik Davis (fandango.com).

Exploreaza subiecte similare:

Terminator: Dark Fate, Terminator 2: Judgment Day, Linda Hamilton, Arnold Schwarzenegger, Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna

Alte știri din cinema

Animaţie cu spermatozoizi, pregătită să... ejaculeze pe ecrane

Animaţia Spermageddon promite să fie la fel de ireverenţioasă ca Sausage Party

Timothée Chalamet învaţă să joace ping pong pentru Marty Supreme

Actorul din Wonka şi Dune interpretează un campion la tenis de masă

Sunt un mic ticălos, prima serie animată cu peste cinci miliarde de dolari încasări

Cu începere din acest weekend, seria se va numi "Sunt un mic ticălos profitabil"

Tot ce ştim despre Alien: Romulus

Noul film din franciza Alien se lansează la jumătatea lunii august

Părerea ta

Spune-ţi părerea
ddman pe 23 octombrie 2019 16:37
Hai nu ma nebuni!Parol?!Ei, fugi ca mor! Chiar asa? Ce gluma buna, nici acum nu-mi revin din ras.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells