Prequel-ul la Urzeala Tronurilor, Cavalerul celor șapte regate, este în producție la HBO

de Marina Florea în 22 Ian 2021
Plasat în timp cu circa 100 de ani înaintea Urzelii tronurilor

Un nou prequel plasat în lumea din Westeros se află în dezvoltare la HBO, scrie flickeringmyth.com. Variety anunță că seria lui George R.R. Martin „Cavalerul celor șapte regate” va deveni serial.

Plasat în timp cu circa 100 de ani înaintea Urzelii tronurilor, serialul urmărește „aventurile lui Dunk (sir Duncan cel înalt) și ale lui Egg (viitorul rege Aegon V Targaryen).

Serialul este inspirat din trei nuvele ale lui Martin: The Hedge Knight, The Sworn Sword și The Mystery Knight, publicate toate în 2015 într-o singură carte sub titlul Cavalerul celor șapte regate. Cartea a fost publicată și sub forma unor benzi desenate, cea mai recentă dintre ele fiind The Mystery Knight.

Cu o suta de ani înainte de Urzeala tronurilor, doi eroi neobișnuiți bântuiau prin Westeros... Înainte de Tyrion Lannister și Podrick Payne, au fost Dunk și Egg. Ser Duncan cel Înalt, un cavaler novice, dar curajos, își întrece rivalii cel puțin prin statura, daca nu prin experiență.

Alaturi de el se afla varianta lui în miniatura, Egg, al cărui nume adevărat (ascuns de toți cei pe care-i întâlnesc) este Aegon Targaryen. Desi eroi mai neverosimili nu se găsesc în tot Westerosul, cei doi au în fata lor aventuri extraordinare, în mijlocul intrigilor regale, al răufăcătorilor și al celor înnebuniți după putere. Acțiunea din cele trei nuvele care alcătuiesc Cavalerul celor Șapte Regate, adunate pentru prima oara într-un singur volum, are loc cu un secol înainte de evenimentele din Urzeala Tronurilor, în epoca în care dinastia Targaryenilor controlează Tronul de Fier. Încă mai trăiesc oameni care au văzut dragonii zburând deasupra orașelor distruse. Iar Westerosul e plin de urzeli regale, rivalități, dar și de eroi.

Nu este primul prequel la Urzeala Tronurilor pregătit de către HBO; acum se lucrează la House of the Dragon. Acest serial este plasat cu 300 de ani înaintea acțiunii din Urzeala Tronurilor, la apogeul puterii dinastiei Targaryen în Westeros, atunci când puternica familie se află pe punctul de a porni un război civil care va hotărî viitorul ținutului Westeros. Povestea cuprinde și aventurile celor doi, Dunk și Egg, Ser Duncan fiind desemnat să îl protejeze pe moștenitorul dinastiei Targaryen.

Un alt prequel aflat în dezvoltare a avut-o într-un rol principal pe Naomi Watts și s-ar fi derulat cu 1000 de ani înainte de acțiunea din roman, însă totuși nu a depășit episodul pilot.

House of the Dragon va avea debutul în 2022, dar deocamdată nu știm termenul pentru Cavalerul celor șapte regate.

Exploreaza subiecte similare:

Game of Thrones, George R.R. Martin, Naomi Watts

Alte știri din cinema

Iată trailerul oficial pentru seria fantasy Shadow and Bone!

Într-o lume tăiată în două de o barieră compactă de întuneric veșnic, în care creaturi supranaturale se hrănesc cu carnea oamenilor, o tânără femeie-soldat decoperă o forță care ar putea ajuta

Wesley Snipes își face propriul film Blade, după ce a pierdut rolul faimosului vânător de vampiri

Noul său film de acțiune „va da clasă tuturor filmelor din seria Blade...”

James Franco ajunge la o înțelegere cu două foste eleve care l-au acuzat de abuz sexual

Franco „a îndepărtat îmbrăcămintea de protecție de pe eleve înainte de a simula sexul oral într-o scenă de orgie”...

Dacopaţi, păzea: parodia Secretul lui Zorilo, în pregătire

Luptele dintre daci şi romani arată altfel în comedia ce se va lansa la sfârşitul anului

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells