Peter Jackson va adapta Mortal Engines

de Gloria Sauciuc în 23 Dec 2009
Peter Jackson va adapta Mortal Engines

După succesul cu The Lovely Bones, un roman al scriitoarei Alice Sebold considerat imposibil de ecranizat, Peter Jackson e atras de un nou proiect dificil de pus pe peliculă - Mortal Engines, anunţă TotalFilm.


Primul dintr-o serie de patru cărţi fantasy britanice, Mortal Engines e plasat într-un univers post-apocaliptic, în care oraşele sunt mobile, în continuă luptă între ele pentru supremaţie.


Personajul principal al primului roman este un băiat de 15 ani, orfan, pe nume Tom Natsworthy, care împiedică un asasinat şi este implicat într-o aventură în care dragostea, războiul şi disimularea sunt elementele cheie.

Cum ţi se pare subiectul Mortal Engines?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
vikk pe 23 decembrie 2009 15:00
suna interesant !
mihai avatar rulzz pe 23 decembrie 2009 15:58
suna interesant depinde de regizor acuma cum va iesi
kensu pe 23 decembrie 2009 16:23
hmm interesant abia astept sa vad un teaser
anca_luna pe 23 decembrie 2009 17:30
Bun pentru un film, cu actorii potriviti si cu un regizor inspirat!
WOLF pe 23 decembrie 2009 17:58
suna bine,ramine de vazut cum va fi realizat
COSMIN pe 23 decembrie 2009 18:38
SPER SA FIE CALUMEA SA MERITE SA FIE VAZUT
marius pe 23 decembrie 2009 20:10
Vorbim de Peter Jackson...cel care a regizat Stapanul Inelelor, cred ca e in stare sa realizeze un film interesant din romanul asta.
Avatar pe 23 decembrie 2009 21:26
destul de tare
Kalrak pe 23 decembrie 2009 22:52
Suna interesant - ca sa zic si eu ca restu plebei - depinde de mine daca o sa imi placa
PrinceBlood pe 23 decembrie 2009 23:28
sincer daca ar fi sa ma iau numai dupa regizor pot spune de pe acuma ca filmul va fi un succes dar cum nu depinde numai de Peter Jackson inca nu poti fi sigur dar daca nici James Cameron nu ne-a inselat asteptarile cu avatar nu vad de ce Peter Jackson ar face-o
off:scz pt greseli sun cam obosit

Shuyin pe 24 decembrie 2009 09:01
Seria de carti e un steampunk post-apocaliptic si in principiu suna bine; insa este o carte adresata in principal copiiilor de 12 ani. Un alt film bazat pe o carte post-apocaliptica pt copii, este City of Ember, care nu a fost tocmai un succes.

Pe de alta parte, Peter Jackson e Peter Jackson si mai are si avantajul propriei case de efecte speciale, Weta FX. So bring it...

BPR pe 24 decembrie 2009 10:38
Oraşe mobile? E prima dată când aud de această idee, care mi se pare a fi foarte originală şi deosebită de altele...
watashi_wa_cretz pe 24 decembrie 2009 11:53
Subiectul Mortal Engines suna interesant doar ca este acelasi.....prea multe filme din astea SF apar in ziua de azi....nu se mai produc capodopere ca in anii de demult....acum vezi numai efecte speciale si 3D....in fine sper sa fie vorba de un film bun pentru ca orasele mobile si luptele pentru suprematie vor constitui o poveste putin mai originala fata de altele (avatar cica este un film "foarte tare, genial, merita oscar" dar povestea este aceeasi: personajul principal porneste intr-o misiune, se rataceste de grupul lui, da peste acea populatie na'vi si pana la urma este de partea lor, ge atlantida, gen multe alte filme) cu toate ca nu pare decat ideea unui copil de 10 ani....whatever astept filmul.......
patry16 pe 24 decembrie 2009 12:03
wow.....trebuie sa fie interesant.....va fi un film super daca va fi regizat de Peter Jackson :) :D...abia astept :)
balcrimar pe 24 decembrie 2009 12:09
O aventură în care dragostea, războiul şi disimularea sunt elementele cheie pe fundalul unui univers post-apocaliptic nu poate decât să îţi suscite imaginaţia şi să îţi incite dorinţa de a viziona un asemenea film. Bommbardarea marilor ecrane cu o mulţime de filme cu subiecte apocaliptice ar putea să te conducă spre întrebarea "ce ar putea fi după?".Răspunsul poate veni din partea unui filp cu subiect post-apocaliptic gen Mortal Engines.
Gallagher pe 24 decembrie 2009 13:15
Peter Jackson accepta provocari pe care multi le considera "greu" sau de neecranizat.
E ca o "loterie" si nu se stie exact care va fi produsul final sau daca va avea un succes imens, important e ca accepta aceste provocari si le transforma in ecranizari de care noi sa ne putem bucura.
Asa a fost si cu trilogia Lord of the Rings, pe care nimeni nu a ecranizat-o timp de vreo 30 si ceva de ani , in afara de cateva desene animate si incercari nereusite.
Subiectul pare bun, in trend, iar faptul ca exista patru carti (e obisnuit cu asa ceva) din care Peter Jackson poate scoate un viitor succes nu ma mira deloc!

quqsqr pe 24 decembrie 2009 14:32
dk e peter jackson ,ce mai e de spus?asteptam
NeoGalaxy pe 24 decembrie 2009 16:20
Interesanta idee, am mai intalnit-o in diferite anime-uri dar nu a fost excranizata niciodata intr-un film pentru cinema. Sa caut cartile, ma intereseaza idea :)

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells