Patrick Schwarzenegger va juca în adaptarea unei producţii japoneze pentru tineret

de Cristina Grigore în 23 Iun 2015
Midnight Sun o mai are în distribuţie pe Bella Thorne

Fiul de 22 de ani al lui Arnold Schwarzenegger, Patrick (pe numele său întreg Patrick Arnold Shriver Schwarzenegger),  şi-a început cariera de actor în 2006, cu un rol mic în The Benchwarmers, însă abia din 2012 pare să fi luat avânt în domeniu, adăugând film după film în orarul de lucru. Ultima sa distribuire este cea din Midnight Sun, scrie Deadline.com, în care o va avea drept parteneră pe Bella Thorne.

Filmul are la bază filmul japonez al anului 2006 în regia lui Norihiro Koizumi, despre doi tineri de 17 ani, Katie şi Charlie. Povestea are în centru pe tânără (Thorne), forţată să-şi petreacă timpul între patru pereţi, din cauza unei alergii rare la lumina solară. Soarta ei se intersectează însă cu cea a lui Charlie (Schwarzenegger). Astfel începe o captivantă poveste de dragoste. De regia filmului se va ocupa Scott Spencer (Step Up: Revolution).

Bella Thorne a jucat recent în The Duff, în vreme ce Schwarzenegger va putea fi văzut în Scouts vs. Zombies, film ce se lansează anul acesta, în luna octombrie.

Exploreaza subiecte similare:

Patrick Schwarzenegger, actor

Alte știri din cinema

Armată de drone pentru promovarea action-ului Without Remorse

Filmul cu Michael B. Jordan a avut parte de o promovare inedită din partea Amazon

David Cronenberg regizează Crimes of the Future, cu Viggo Mortensen, Léa Seydoux și Kristen Stewart

Crimes of the Future „plonjează într-un viitor nu foarte îndepărtat, acolo unde omenirea învață să se adapteze unui mediu artificial”

Jason Statham, despre Hobbs & Shaw 2 și dacă se va întoarce la seria Fast & Furious

În timp ce Statham nu va mai apărea în noul Fast & Furious 9, actorul a continuat să își discute viitorul în principala serie de filme

Iată cine a fost ales să îl joace pe Green Lantern în viitorul serial HBO Max

Este cunoscut pentru American Horror Story

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells