Modul de manifestare a puterilor Eternilor, nemaîntîlnit în filme, spune producătorul

de Marina Florea în 20 Oct 2021
Cum a reușit Makkari, cea mai rapidă femeie din univers, să aiba o viteză ce arată diferit de cea a lui Flash al DC

Eternii vor sosi pe marile noastre ecrane anul acesta, pe 5 noiembrie, cu toată gama lor de superputeri. Cel puțin unul dintre personaje, rapida Makkari (Lauren Ridloff), are puteri comparabile cu cele ale membrilor Justice League de la DC. Superputerile ei aduc aminte de The Flash, scrie ComicBook.com.

Publicația a fost pe platoul de filmare al Eternals în ianuarie 2020 și a discutat cu producătorul filmului, Nate Moore. Au discutat despre Makkari și despre alți câțiva Eterni și despre puterile lor. Au vorbit și despre evoluția personajului Makkari.

„O schimbare a genului personajului a făcut ca Lauren Ridloff să o joace pe Makkari, cea mai rapidă femeie din univers, cea care sparge bariera sunetului de fiecare dată când își folosește puterile, lucru care totuși nu o afectează pentru că ea nu aude”, explică Moore. „Unele dintre personaje au puteri pe care le-ați mai văzut. Makkari are viteza. Mai există un personaj faimos din galeria DC care aleargă foarte repede. Așadar, pentru noi, modul în care o face e diferit. Și, din nou, credem ca o spunem într-un mod diferit. Și, din nou, credem că o exprimăm diferit. Credem că fiecare Eternal este animat de o energie cosmică, una cu care te poți juca.

„Acea energie a boom-ului sonic pe care îl face Makkari o deosebește de tot ceea ce ați mai văzut”...

Așadar, în cazul ei, ea e încornjurată de particule de energie cosmică. Puteți vizualiza acea energie a boom-ului sonic pe care îl face, și care o deosebește de tot ceea ce ați mai văzut. Și, din nou, acea energie cosmică înconjură eroii noștri, și o vedeți peste tot în puterile lor...”

Moore a detaliat și mai mult celelalte personaje, și cum apar în fața noastră puterile lor. De exemplu, Ikaris este un alt personaj care se aseamănă cu cineva din Justice League de la DC. „Ikaris este un personaj pe ale cărui puteri le-ați mai văzut, dar care seamănă mult cu Superman”, susține Moore. „Așadar, cum facem ca ochii lui din care iese energie să nu semene cu niște raze laser roșii și care au devenit binecunoscute pentru personajul Superman? Și, din nou, dacă e vorba despre Eterni, energia cosmică are potențialul acesta. Însă eroii noștri sunt pe atât de buni pe cât eroii negativi – Devianții - sunt de răi, și - în mod evident - sunt importanți în poveste, conturând creaturi malefice sau nu care arată așa cum nu le-a mai văzut nimeni, și care au oferit provocări echipei. Cred că am reușit ceva semnificativ cel puțin din punctul de vedere al texturilor și al formelor, creând eroi negativi remarcabili și ieșiți din comun”.

Exploreaza subiecte similare:

Eternals, Nate Moore, Lauren Ridloff

Alte știri din cinema

Recomandările TV5 Monde: Catherine Deneuve și Jean-Louis Trintignant în „Le Bon Plaisir”, sau povestea unui secret de stat

„Le Bon Plaisir” (1984) poate fi văzut joi, 9 decembrie, la ora 22:00, la TV5 Monde

The Importance of Being Earnest: o comedie romantică aristocrată, marca Oscar Wilde

The Importance of Being Earnest (2002) poate fi văzut pe 10 decembrie, ora 19:00, la Tv1000

Ana de Armas o înlocuiește pe Scarlett Johansson în Ghosted, unde va juca alături de Chris Evans

Ghosted este descris drept „un film de acțiune și aventură romantic”

Iată cum se explică faptul că Neo este încă în viață în The Matrix Resurrections

Cel de-al patrulea film dn seria Matrix va avea premiera românească pe 24 decembrie

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells