Mihai Bobonete revine în rolul lui Emmet în Marea Aventură Lego 2

de Cinemagia în 12 Feb 2019
Emmet Brickowski este cel mai vesel şi amabil tip din oraş

Cunoscut pentru rolul său din serialul „Las Fierbinţi”, difuzat pe Pro Tv, actorul Mihai Bobonete revine pe marile ecrane, unde - din 15 februarie - îi împrumută din nou vocea adorabilului Emmet din Marea Aventura Lego 2.

Mihai Bobonete consideră că este o reală provocare dublajul unui personaj animat: „Mi se pare o muncă extraordinar de dificilă. Nu aş putea să o fac foarte mult timp, pentru că nu am calităţile necesare, nici tehnice, nici fizice. Stand up-ul este mai uşor, îmi vine mai la îndemână după atâţia ani.”, declară actorul.

Despre personajul său şi aventurile care îl așteaptă în continuarea animației care a dat startul freneziei LEGO, Mihai Bobonete declară: „Noua misiune a lui Emmet este puţin mai complicată de această dată, când o să vedeţi că ajunge şi în spaţiu, însă asta vă las pe voi să descoperiţi uitându-vă la film.”, a concluzionat actorul.

Emmet Brickowski este cel mai vesel şi amabil tip din oraş, totodată singurul care mai crede că totul e super. Însă dispoziţia lui e posibil să nu fie suficientă pentru viaţa în noua lume întunecată din Apocalypseburg.

După cinci ani în care totul a fost grozav, locuitorii sunt din nou în pericol: invazia extraterestră Lego Duplo distruge orașul mai repede decât poate fi reconstruit.

Lupta pentru a învinge inamicul și a restaura armonia îi va transporta pe Emmet, Lucy, Batman și prietenii lor în ținuturi foarte foarte îndepărtate, către lumi neexplorate, inclusiv într-o galaxie unde totul este cântat. Misiunea le va testa curajul, creativitatea și abilitățile de reconstrucție, dar îi va ajuta în același timp să afle cât de speciali sunt.

O producție Warner Bros. Pictures și Warner Animation Group, în asociere cu Lego System A/S, Lin Pictures/Lord Miller/Vertigo Entertainment, animația „Marea Aventură Lego 2" are premiera pe marile ecrane din 15 februarie, în varianta 3D dublată în limba română. 

Exploreaza subiecte similare:

Mihai Bobonete

Alte știri din cinema

Ce-ar fi dacă nu s-ar povesti? Ne-am crea toți niște preteni imaginari ca în IF

IF, pelicula lui John Krasinski din 2024, va intra în cinematografe din data de 31 mai, titlu care are un double entendre: o dată cel propriu-zis al cuvântului "if" din engleză (dacă), dar și acronimul I.F., imaginary friends (prieteni imaginari).

Megalopolis, pariul de 120 de milioane de dolari al lui Francis Ford Coppola

Filmul teribil de ambițios pe care Coppola visa să-l facă de peste 40 de ani și pe care l-a finanțat cu aproximativ 120 de milioane de dolari din bani proprii a avut premiera pe Croazetă și a fost întâmpinat de critici cu păreri mixte.

Trei kilometri până la capătul lumii în competiție la Cannes, o dramă sfâșietoare despre homofobie, corupție și minciuni

Premiera internațională a filmului românesc Trei kilometri până la capătul lumii a avut loc vineri după-amiază la Cannes într-o zi însorită cu cer senin atât pentru cinefili, cât și pentru cinematografia românească.

Furiosa: A Mad Max Saga, George Miller revine la Cannes cu un prequel spectaculos

La nouă ani după ce a prezentat Mad Max: Fury Road la Cannes, regizorul George Miller s-a întors miercuri pe Croazetă alături de Anya Taylor-Joy și Chris Hemsworth cu al cincilea episod din înflăcărata lui saga action adventure

Părerea ta

Spune-ţi părerea
cavallioty pe 13 februarie 2019 08:39
aproape ca m-a interesat avand in vedere ca eu vreau sa vad filmul subtitrat,aproape

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells