Masters of the Air, cel mai vizionat serial în weekendul premierei de pe platforma de streaming din toate timpurile

de Gloria Sauciuc în 22 Feb 2024
Cel de-al șaselea episod Masters of the Air urmează să aibă premiera pe Apple TV+ vineri, 23 februarie

Masters of the Air s-a lansat cu mai mulți telespectatori în weekendul de debut decât orice alt serial Apple TV+, potrivit streamerului. Deși nu a fost pus la dispoziție un număr exact de telespectatori, acest lucru plasează lansarea miniseriei epice de război deasupra altor titluri originale populare, precum Hijack, The Morning Show și Severance, scrie Variety. Masters of the Air este produs de Amblin Television, al lui Steven Spielberg și de Tom Hanks plus Gary Goetzman, mai scrie publicația.

„Ceva mai veridic în ceea ce privește soarta echipajelor de pe bombardiere nu știu să se fi făcut”.

În mod remarcabil, în urma premierei Masters of the Air, numărul de telespectatori ai Apple TV+ a crescut cu 65% la nivel mondial. De asemenea, streamerul a menținut o creștere de două cifre în peste 100 de teritorii, notează Variety, preluând comunicatul streamerului.

„E o miniserie dedicata luptelor aeriene, în special bombardierelor. Povești întretăiate, eroi, mult realism și tragism, ceva mai veridic în ceea ce privește soarta echipajelor de pe bombardiere nu știu sa se fi făcut. Foarte bună ecranizare a unui roman”, a scris pe pagina serialului un cititor Cinemagia.

În timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, aviatorii își riscă viețile în cadrul Grupului de bombardament 100, o frăție legată prin curaj, pierderi și triumf,  în timp ce efectuează raiduri de bombardament periculoase deasupra Germaniei naziste de la baza lor din Anglia de Est.

Barry Keoghan este omul momentului, după isprava sa din Saltburn, dar uitați de asta - este și mai spectaculos în noul serial de televiziune Masters of the Air. Epopeea mult așteptată despre cel de-Al Doilea Război Mondial este, în sfârșit, aici - reprezentând realizarea echipei de vis formată din Steven Spielberg și Tom Hanks, precum și o performanță stelară din partea lui Keoghan și a restului impresionantei sale distribuții. La drept vorbind, nu avea cum să fie un eșec, fiind un serial dintr-un grup remarcabil din care mai fac parte Band of Brothers - considerat încă un exemplu al uneia dintre cele mai bune miniserii de televiziune realizate vreodată - cât și The Pacific, produsă tot de cei doi și de Gary Goetzman”, scrie metro.co.uk.

Masters of the Air lansează în prezent noi episoade, cel de-al șaselea episod urmând să aibă premiera vineri, 23 februarie. Finalul se va lansa pe streamer pe 15 martie.

Exploreaza subiecte similare:

Masters of the Air, Barry Keoghan, Austin Butler

Alte știri din cinema

Jeff Koons: Portretul unei vieți - O incursiune în viața și opera unui artist emblematic

Există puțini artiști în arta contemporană care polarizează și fascinează în egală măsură precum Jeff Koons.

Mary & George: un penis, o orgie sau o trădare pe minut

Serialul disponibil pe Sky Showtime aruncă o privire ireverenţioasă spre aristocraţia britanică de la 1600

Kevin Costner aduce la Festivalul de Film de la Cannes „un proiect monumental”: prima parte din „Saga americană”

Westernul Horizon, prima parte din așa numita „Saga americană”, va rula pe Croazetă în afara competiției

Aventură în natură 2: Livrare specială - O poveste animată plină de umor și aventură

În Aventură în natură 2, ne îmbarcăm într-un nou capitol plin de peripeții, alături de Patrick și Oscar.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells