Leonardo DiCaprio, în Django Unchained?

de Cristina Grigore în 1 Iun 2011
Leonardo DiCaprio, în Django Unchained?

O alegere interesantă pentru distribuția noului film anunţat de Quentin Tarantino, Django Unchained, ne este adusă de Slashfilm, ce îl anunţă ca posibil candidat pentru un rol în film pe Leonardo DiCaprio.

Se pare că Jeff Goldsmith, fost senior editor al revistei Creative Screenwriting, este inițiatorul acestui zvon pe contul său de Twitter, ce îl plasează pe actorul de 36 de ani în rolul lui Calvin Candie, antagonistul principal din noul film Django.

DiCaprio a fost unul din actorii preferaţi de Tarantino şi pentru Inglourious Basterds, alături de Brad Pitt. Dar, în timp ce Pitt a acceptat să facă parte atunci din distribuţie, vedeta din Inception a preferat să refuze rolul oferit, cel al eroului german de război, Fredrick Zoller, ce a revenit apoi lui Daniel Brühl.

Actorul ar putea fi acum villain-ul principal din Django Unchained, un ticălos care se ocupă cu vânzarea şi cumpărarea de sclavi pe teritoriul reşedinţei sale din Candyland şi îi ia ca sclavi pe Django şi soţia acestuia. Eliberat de un vânător de recompense (care va fi interpretat, se pare, de Christoph Waltz) eroul poveştii este antrenat de acesta pentru a deveni un ucigaş cu sânge rece şi face echipă cu mentorul său pentru a-i reda libertatea şi consoartei sale.

Alte zvonuri apărute în legătură cu această producţie îl aveau în centru pe Will Smith şi, ulterior, pe Idris Elba (Thor) în rolul lui Django. Şi Samuel L. Jackson ar putea fi vizat pentru o partitură cheie. În aşteptarea unor confirmări oficiale, nu putem decât să sperăm la o echipă de actori cât mai apropiată de aceste informaţii care se vehiculează despre producţia de inspiraţie western spaghetti a lui Tarantino.



Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 1 iunie 2011 10:49
M-as bucura pentru Di Caprio.
alex_il_fenomeno pe 1 iunie 2011 11:28
cred ca ar face o echipa excelenta daca Leonardo di Caprio ar accepta rolul propus de Quentin Tarantino !
Bogdann13 pe 1 iunie 2011 16:46
M-ar bucura mult ca Di Caprio sa joace intr-un film de a lui Tarantino, e un actor foarte bun, nu a dezamagit niciodata. Iar filmul de-abia astept, sigur o sa fie un film marca Tarantino.
Gebeleizis pe 1 iunie 2011 19:35
Suna interesant ...
provit88 pe 1 iunie 2011 23:50
Cred ca ar fi in sfirsit o buna sansa de a-si adjudeca Oscarul.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells