Kate Winslet a refuzat să i se retușeze burta în post-procesare pentru scena de sex din Mare of Easttown

de Marina Florea în 2 Iun 2021
Mare of Easttown este disponibil și în România, la HBO

Kate Winslet, protagonista din serialul Mare of Easttown difuzat de HBO, a fost dispusă să dea toate (hainele) la o parte pentru elogiatul serial polițist. Într-un interviu publicat în New York Times după finalul surprinzător al serialului dezvăluit duminică, Kate Winslet relata că regizorul Craig Zobel a asigurat-o inițial că o să înlăture la post-procesare „o parte de burtică” vizibilă într-o scenă intimă în care personajul ei apare, alături de personajul lui Guy Pearce, un scriitor local.

Winslet joacă rolul unei femei - detectiv dintr-un orășel din Pennsylvania care investighează crima brutală asupra unei fete de 17 ani. Totuși, actrița a refuzat propunerea regizorului. „Să nu cumva să îndrăznești”, i-a spus direct actrița regizorului, relatând că a trimis înapoi și posterul publicitar, de două ori, pentru că i s-a părut că figura ei a fost prea retușată.

„Eu am insistat: 'Băieți, eu știu exact câte riduri am la ochi, vă rog să le puneți la loc”, relata ea. Winslet a lucrat și cu departamentul de costume pentru a găsi haine cât mai banale pentru personajul Mare, dând dispoziție echipei de filmare „să găsească o lumină puțin favorabilă pentru figura ei”, pentru a da imaginea unei femei de vârstă mijlocie, pragmatice, care se luptă cu traumele trecutului și cu primejdiile prezentului.

„Uite, sper că prin faptul că joc rolul lui Mare ca pe o femeie de vârstă mijlocie - voi avea 46 de ani în octombrie - bănuiesc că de aceea oamenii s-au regăsit în personajul meu așa cum au făcut-o, pentru că nu există poleială”, a explicat actrița. „Ea e o femeie de zi cu zi, cu imperfecțiuni, cu un corp și cu o figură care evoluează în ritmul vârstei, vieții și originii ei. Cred că asta ne lipsea pe micul ecran”.

Exploreaza subiecte similare:

Mare of Easttown, Kate Winslet, Guy Pearce

Alte știri din cinema

10 filme şi seriale pentru întreaga familie

De la supereroi atipici la poveşti despre maturizare şi descoperirea de sine

Scenaristul lui Die Hard lucrează la serialul Assassin's Creed

Noul serial face parte dintr-un deal între Netflix și Ubisoft

“Raya și ultimul dragon”, aventură și metaforă despre maturizare și încredere

Raya are sabia tatălui ei, pe prietenul Tuk Tuk, o fărâmă dintr-un obiect care ar putea fi magic și o misiune: găsirea ultimului dragon

Focus Sat lansează noul portofoliu de pachete TV satelit pentru o experiență de vizionare completă

Serviciul TV prin satelit Focus Sat este disponibil de acum în 2 variante, TV cu abonament și TV fără abonament

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells