John Krasinski în Something Borrowed

de Gloria Sauciuc în 10 Mar 2010
John Krasinski în Something Borrowed

John Krasinski este în negocieri pentru un rol secundar, alături de Ginnifer Goodwin, în Something Borrowed, o comedie romantică de la acelaşi producător ca şi The Blind Side.

Goodwin (din Big Love, de la HBO) joacă în rolul unui avocate din Manhattan, genul de fată cuminte, care se îndrăgosteşte de logodnicul celei mai bune prietene, la aniversarea a 30 de ani.

Krasinski va juca rolul celui mai bun prieten şi confident al lui Goodwin, un rol secundar, care va evolua în rolul principal într-una din continuări.
Proiectul e inspirat dintr-un ciclu de romane de Emily Giffin. Alcon Entertainment, producătorul din cadrul Warner Bros care a prezentat Blind Side - pentru care Bullock a primit Oscarul duminică - a preluat şi drepturile de ecranizare ale celei de-a doua cărţi, Something Blue. Contractul cu Krasinski cuprinde şi continuarea.
Pentru primul film regizorul va fi Luke Greenfield. Filmările vor începe în primăvară.

Krasinski, cunoscut pentru rolurile în serialul NBC The Office, îşi constituie încetul cu încetul o carieră de actor de roluri principale. După recenzii favorabile pentru jocul din It's Complicated, a mai dat probe pentru protagonistul din Captain America.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Ilila pe 17 aprilie 2010 14:13
upss... nu mai posta spamuri!
Referitor la John si Emily Griffin projects.. totul e bine cand se termina cu .. o cronica pozitiva.

Radu1711 pe 2 mai 2010 09:00
sa vedem
ankadiana pe 31 mai 2010 18:02
total indiferenta. conteaza rezultatul final. acum degeaba ma pronunt

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells