Interviu cu Ryan Gosling!

14 Sep 2011
Interviu cu Ryan Gosling!

Pe Ryan Gosling îl poţi vedea de vineri şi în A naibii dragoste, o comedie romantică în care împarte ecranul cu Steve Carrell, dar şi în filmul de acţiune Drive, premiat la Cannes. Poţi afla din interviul de mai jos de ce acceptat Gosling, unul din tinerii actori foarte pe val de la Hollywood, rolul din afemeiat din A naibii dragoste, dar şi câteva informaţii despre aventurile de la filmări.

Poţi vedea A naibii dragoste cu începere de miercuri, 14 septembrie, în regim de avanpremieră, iar de vineri în aproape 20 de cinematografe din întreaga ţară.

Ce anume te-a atras la acest proiect?
Ryan Gosling: Steve Carell. Intotdeauna mi-am dorit sa lucrez cu el, sunt fanul lui declarat. Imediat dupa ce am ajuns in Los Angeles am avut ocazia sa filmez cu el un episod pilot in care aveam niste roluri micute. In final nu am avut sansa sa raman in proiect, dar ma duceam des pe platoul de filmare pur si simplu pentru a-l vedea. Nu va puteti imagina cat de amuzant poate fi si de atunci mi-am promis ca intr-o zi sa lucrez cu el. In momentul in care s-a ivit rolul din A naibii dragoste, n-am mai stat pe ganduri.

Care dintre scenele din A naibii dragoste ti s-a parut mai jenanta la filmari? Cea in care o prinzi in brate pe Emma Stone sau cea din sauna?
Ambele au fost la fel de jenante. Emma se temea ca o voi scapa, indiferent de cate ori i-am dovedit ca nu e cazul. Am exersat cu o cascadoare si cred ca am ridicat-o de cel putin 10 ori fara nicio ezitare. Dupa asta Emma mi-a dat urmatoarea replica: Acum cu siguranta esti obosit, deci urmeaza sa ma scapi! Nu pot! Va dati seama ca n-a fost prea simplu. Cum n-au fost nici scenele in care am filmat dezbracat langa Steve.

Exista vreo asemanare intre tine si Jacob Palmer?
Multumesc, dar nu. Mi se pare dragut ca ai crezut asta (rade). Eu seman mai degraba cu Cal in viata reala.

Pe cat de macho parea personajul tau, pe atat de singur si nefericit era. Si decorul s-a potrivit perfect cu povestea lui.
Asa este. Imediat dupa ce am ajuns in apartamentul sau, cu totii am fost impresionati de cum arata locatia, dar n-a durat prea mult. Dupa 15 minute nu ne mai doream decat sa plecam de acolo. Era mult prea rece si impersonala.

In primele secvente, personajul tau pare o incununare a cliseelor despre barbatii cuceritori.
Asa a fost gandit personajul, trebuia sa fie amuzant. Si cred ca din acest motiv am primit rolul, nu l-am luat pe Jacob prea in serios.

Ti-ai imaginat vreodata ca vei primi un rol atat de amuzant?
Intotdeauna mi-am dorit sa fac o comedie, dar am stiut ca trebuie sa o fac cu oamenii potriviti. Regizorii John (Requa) si Glenn (Ficarra) sunt niste profesionisti, au facut filme pe care le-as revedea oricand. Iar de Steve nici nu mai vorbesc.

Crezi ca A naibii dragoste a fost o provocare pentru tine?
Cu siguranta. Este pentru prima data cand fac un astfel de rol si nu a fost foarte usor. M-am lasat in totalitate pe mana regizorilor si a colegilor mei, i-am lasat sa ma indrume.

A fost dificil sa colaborezi cu doi regizori in cadrul aceluiasi proiect?
Amandoi stateau ascunsi in spatele monitoarelor si ne tachinau in continuu (rade). Dar sa stii ca este o metoda eficienta si relaxata. Pentru ca unul dintre ei viza intotdeauna detaliile tehnice, iar celalalt interpretarile. 

Inteleg ca isi impart responsabilitatile?
Da, probabil de asta este mai relaxata atmosfera. Nu este un singur om pe umerii caruia sa stea intregul film.

Ai avut vreo experienta personala similara cu a personajelor din A naibii dragoste?
Cred ca ma pot identifica cel mai bine cu povestea lui Jonah Bobo. Aceea a dragostei neimpartasite, a pustiului indragostit de bona.

Si i-ai impartasit vreodata bonei sentimentele tale?
Nu, n-am fost atat de curajos ca el (rade).

Cum ai colaborat cu Emma Stone?
Intr-un fel, sensul filmului este dat de personajul ei. Simpla ei aparitie intr-un bar ii da existenta peste cap personajului meu si schimba cu 180 de grade povestea. De indata ce Emma a venit pe platouri, am stiut ca filmul va fi un succes.

Ai obiceiul sa dai sfaturi in dragoste?
Nu, niciodata (rade). 

Părerea ta

Spune-ţi părerea
xerses pe 14 septembrie 2011 10:11
Cu privirea lui sugubeata si uneori nostalgica, cred ca se potriveste rolul din A naibii dragoste.
Anymai pe 14 septembrie 2011 16:25
E foarte tare filmul!! L-am vazut deja , dar este destul de previzibil..
Sorin87 pe 14 septembrie 2011 22:45
inca nu am vazut filmul dar o sa ma uit la el
alex_il_fenomeno pe 15 septembrie 2011 15:18
si eu sper sa vad acest film .
mihaigeniu pe 15 septembrie 2011 20:57
ryan gosling e un actor excelent;un mare star
jude pe 22 noiembrie 2011 21:33
...Crazy, Supid, Love este o comedie usoara, frumoasa si comica...in legatura cu persoana Ryan Gosling, vreau sa afirm ca il apreciez foarte mult...in viata reala zice ca de fapt se aseamana cu Cal, deci nu e genul de Gigolo sau Casanova...si chiar imi place asta la el...iar ca actor e unul din cei mai buni

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells