Interesul global față de Netflix a crescut cu 142% în contextul pandemiei de coronavirus

de Gloria Sauciuc în 8 Apr 2020
Netflix este un serviciu de streaming TV care permite abonaților să urmărească o mare varietate de seriale TV, filme, documentare, și conținut divers prin diverse device-uri conectate la net

Datele strânse de Learnbonds.com indică faptul că interesul global față de platforma de streaming Netflix a crescut cu 142% în decursul ultimului an. Conform acestor statistici, un număr semnificativ de persoane au fost interesate de această platformă în prima săptămână din martie 2020.

La începutul lui martie, căutările după numele „Netflix” aveau un scor de popularitate de 75, ce a crescut cu 17,3% săptămâna următoare. În timpul ultimei săptămâni din martie, căutările pentru Netflix au crescut până la scorul de 89, scrie learnbonds.com.

Până în prima săptămână din aprilie 2020, scorul de popularitate era la maxim, cu 100, ceea ce înseamnă o creștere de 12,3% față de ultima săptămână din martie și de 142% față de perioada similară a anului trecut. O privire de ansamblu asupra perioadei aprilie 2019 - februarie 2020 arată un scor de popularitate de 41.

Vârful în numărul de căutări se corelează cu momentul în care s-au facut simțite efectele pandemiei de COVID-19. În timpul acestei perioade, majoritatea utilizatorilor au fost încurajați sa lucreze de acasă ca măsură de precauție. Conform raportului: „Netflix este un beneficiar important al acestei schimbări declanșate de pandemie. Compania observă un vârf al numărului de utilizatori în regiunile afectate grav de coronavirus”.

Interesul pentru Netflix a fost accentuat în țările Americii de Sud, Argentina fiind în frunte cu un scor de popularitate de 100. Uruguay este pe locul 2 cu un scor de 98, iar pe locul 3 este Irlanda cu un scor de 96.

Alte țări care au dovedit un interes pronunțat pentru Netflix sunt Columbia (93), Mexic (91), Chile (91), Noua Zeelandă (88), Ecuador (88), Canada (87) și Brazilia (86).

 

 

Alte știri din cinema

Sezonul 2 al Shadow and Bone, popularul serial fantasy, a fost deja scris, confirmă producătorul

Primul sezon din Shadow and Bone este acum disponibil în streaming pe Netflix

John Wick: Chapter 4 îl cooptează pe actorul din It, Bill Skarsgård

Posibilul subiect al filmului - John Wick (Keanu Reeves), doritor să se răzbune pe Winston (Ian McShane) pentru trădare

Megan Fox, agent FBI pe urmele personajului jucat de Machine Gun Kelly

În primul trailer-ul de la Midnight in the Switchgrass vedem că nu e vorba de un film romantic

KINOdiseea ALTFEL în iunie, la Bucureşti

În prioada 19-20 iunie, la Bucureşti, publicul se va putea întâlni cu o selecţie a celor mai bune filme de la ediţia din 2020, la Opera Comică pentru Copii

Părerea ta

Spune-ţi părerea
blackmore pe 11 aprilie 2020 01:08
oricum toate productile Netflix apar a 2-a zi dupa lansare si pe trackere

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells