Hellboy - Eroul scapat din BD

30 Iul 2004
Hellboy - Eroul scapat din BD
Saptamana aceasta avem o singura premiera, dar este un film pe care iubitorii benzilor desenate l-au asteptat de mult.
Hellboy - Eroul scapat din Infern ne introduce un nou tip de erou din lumea personajelor de data aceasta a companiei Dark Horse, Hellboy fiind creat de Mike Mignola.
Un personaj rau, care a ales sa fie in slujba binelui. Succesul filmului Hellboy i-a convins pe producatori sa continue aventurile celebrului personaj (cel putin in SUA unde apare de mult timp seria de benzi desenate) cu o parte a doua pe care o vom putea urmari in 2006.
Nascut in flacarile iadului acum 60 de ani in timpul celui de-al Doilea Razboi Mondial, Hellboy (Ron Perlman) a fost adus pe Pamant de catre un nebun malefic, Grigori Rasputin (Karel Roden) pentru a dezlantui fortele raului. Desemnat prezicator al Apocalipsei, Hellboy a fost salvat de Fortele Aliate conduse de profesorul Broom (John Hurt), fondator al B.C.A.F.P. (Biroul de Cercetare si Aparare Impotriva Fenomenelor Paranormale), care l-a crescut ca pe un fiu, dezvoltandu-i darurile paranormale extraordinare. In ciuda originilor sale intunecate, Hellboy devine un campion al binelui, luptand impotriva fortelor malefice care ameninta lumea noastra.


 

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells