HBO îi oferă lui George R.R.Martin o sumă cu șapte zerouri pentru noi scenarii

de Marina Florea în 27 Mar 2021
Este, se crede, un angajament pe cinci ani

George R.R. Martin, autorul seriei de cărți A Song of Ice and Fire care a fost transformată în succesul HBO Urzeala Tronurilor, a semnat un nou acord cu HBO pentru a fi autor de scenarii pentru producțiile rețelei și pentru HBO Max, așa cum precizează The Hollywood Reporter. Este un angajament pe cinci ani cu o valoare „de șapte zerouri” declară sursele pentru THR.

Deși Urzeala Tronurilor s-a încheiat în 2019, proprietarul HBO Warner Media a anunțat deja un prequel, House of the Dragon, inspirat din cartea lui R.R. Martin din 2019 Fire and Blood. Și mai există cinci proiecte în dezvoltare în universul Urzelii Tronurilor, așa cum anunță THR. Martin - de asemenea - dezvoltă un serial pentru HBO inspirat de romanele Who Fears Death și Roadmarks.

Totuși, un motiv de temeri este că acest angajament uriaș îl va împiedica pe Martin de la lucrul la cea de-a șasea carte din seria A Song of Ice and Fire, The Winds of Winter. Autorul declara în februarie că a scris „sute și sute de pagini” la The Winds of Winter în 2020, descriindu-l drept „cel mai bun an” pe care l-a avut la carte. Succes să își poată păstra ritmul!, să îi urăm. Titlul anterior în seria de șapte cărți, A Dance with Dragons, a fost publicat în iulie 2011.

Exploreaza subiecte similare:

George R.R. Martin

Alte știri din cinema

Gojira recomandă. Ce e de văzut la cinema și pe streaming săptămâna aceasta

„Cel mai malefic film văzut în ultima vreme”, plus un film românesc „de la cel mai prolific creator de conținut de la noi”, filme sentimentale, seriale cu umor de situație

Râul ucigaș - scufundarea în abisul percepției

Tânărul regizor chinez Wei Shunjun ne invită - mai mult decât au făcut-o alți regizori în ultimul timp - la interpretare

Laurent Cantet, regizorul francez care a câștigat Palme d'Or pentru Entre les murs, a murit

Distins cu Palme d'Or de către un juriu prezidat de actorul american Sean Penn, filmul prezintă un sistem de învățământ care se luptă să-și îndeplinească misiunile didactice și sociale

Nasty - mai mult decât tenis

După mediu-metrajul Nunți muzici și casete video, regizorul și producătorul Tudor Giurgiu a ales să își facă debutul în lungmetrajul documentar cu Nasty, un portret cât se poate de exhaustiv al românului care a schimbat fundamental tenisul.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
liliannikky pe 8 aprilie 2021 12:11
Numele meu este Lilian N. Aceasta este o zi foarte veselă din viața mea, datorită ajutorului pe care mi l-a dat dr. Saguru, ajutându-mă să-l recuperez pe fostul meu soț cu vraja sa magică și de dragoste. Am fost căsătorit timp de 6 ani și a fost atât de groaznic, deoarece soțul meu mă înșela cu adevărat și căuta un divorț, dar când am dat peste e-mailul Dr. Saguru pe internet despre cum a ajutat atât de mulți oameni să-și recapete fosta ajuta la fixarea relației. și să îi facă pe oameni să fie fericiți în relația lor. I-am explicat situația mea și apoi îi cer ajutorul, dar, spre surprinderea mea, mi-a spus că mă va ajuta cu cazul meu și aici sărbătoresc acum pentru că soțul meu s-a schimbat complet definitiv. El vrea întotdeauna să fie lângă mine și nu poate face nimic fără prezentul meu. Îmi place foarte mult căsnicia mea, ce mare sărbătoare. Voi continua să depun mărturie pe internet pentru că Dr.saguru este cu adevărat un adevărat jucător de vrăji. AI NEVOIE DE AJUTOR APLICĂ ACUM CONTACT CU DOCTORUL SAGURU ACUM VIA E-MAIL: drsagurusolutions@gmail.com sau WhatsApp +2349037545183 El este singurul răspuns la problema ta și te face să te simți fericit în relația ta. și, de asemenea, perfect în 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 FRUIT OF THE WOMB 4 PROMOTION SPELL 5 PROTECTION SPELL 6 VRAJA DE AFACERI 7 VRAJA DE LUCRU BUNĂ 8 VRAJA LOTERIEI ȘI VRAJEA ÎN CAZ DE CURTEA.

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells