Frumuşelul Liam Hemsworth

de Ştefan Dobroiu în 16 Ian 2012
Frumuşelul Liam Hemsworth

Despre Liam Hemsworth se ştie mai degrabă că este fratele lui Chris Hemsworth, starul lui Thor, şi că a fost (sau încă este) iubitul lui Miley Cyrus. Sunt mari şanse ca în anii următori celebritatea lui Liam să fie susţinută de mai mult decât astfel de detalii de tabloid: actorul de origine australiană are şase proiecte foarte diferite în program...

În martie o să-l vezi în Jocurile foamei, una dintre cele mai aşteptate ecranizări ale lui 2012. Mulţi spun că cele patru filme inspirate de seria de cărţi scrise de Suzanne Collins ar putea egala, ca popularitate, seria Twilight. Cu siguranţă primul Jocurile foamei va fi un mare pas înainte pentru Hemsworth, acesta apărând în rolul lui Gale Hawthorne, unul dintre cei doi pretendenţi la inima lui Catniss, eroina interpretată de Jennifer Lawrence. Poate că n-o să-l vezi prea mult în prima parte, dar rolul lui se anunţă a deveni mai consistent pe parcursul seriei.

În acest moment Liam filmează la The Expendables 2, al cărui trailer s-a lansat recent şi în care are un rol important, zicem noi, acela de a atrage în cinematografe şi generaţia de spectatoare tinere şi neinteresate de dinozaurii genului action precum Sylvester Stallone, Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme sau Arnold Schwarzenegger. Hemsworth este Timmons, un puşti din echipa lui Stallone, care îl ajută pe-aceasta să anihileze banda de asasini a personajului negativ, Jean Vilain, interpretat de van Damme.

A încheiat filmările şi la AWOL, o dramă de război despre doi soldaţi în Vietnam care dezertează pentru ca unul dintre ei să se întoarcă acasă şi să se reîmpace cu prietena lui (îl înţelegem, aceasta este interpretată de Teresa Palmer). Tot dragostea este şi motorul din spatele proiectului Timeless, o dramă SF în care un tânăr văduv construieşte o maşină a timpului pentru a mai avea o ultimă conversaţie cu soţia sa decedată.

Va trebui să aştepţi iunie 2013 pentru a-l vedea pe Liam în Empire State, un film de acţiune care te va purta în anii '80, în New York, când are loc cel mai mare jaf din istoria Statelor Unite. Hemsworth va fi Chris, dar deocamdată nu se ştie de care parte a legii se află personajul său. Noi punem pariu că este unul dintre hoţi... Iar colegul său va fi Dwayne Johnson, colaborarea continuându-se şi în Arabian Nights.

Inspirat de seria de poveşti O mie şi una de nopţi, Arabian Nights ni-l va arăta pe Liam Hemsworth în rolul lui Ali Baba, iar pe Johnson în cel al lui Sinbad. Mai mult ca sigur producătorii speră ca proiectul să se transforme într-o franciză 3D, mai ales că sursa nu duce lipsă de aventuri ieşite din comun, mai văzute până acum pe marile ecrane în nenumărate adaptări de-a lungul istoriei filmului. În noua ecranizare Ali Baba va trebui să facă echipă cu Alladin şi Sinbad pentru a salva regatul frumoasei Şeherezada din ghearele unui periculos vizir... (Anthony Hopkins este dorit în acest rol).

Care ţi se pare cel mai interesant proiect al lui Liam Hemsworth?

Părerea ta

Spune-ţi părerea
Han_Solo pe 16 ianuarie 2012 14:32
Nu inteleg de unde atata atentie acestui Hunger Games. Nu mi-i se pare ca este un film foarte asteptat. Mai asteptat mi-i se pare The Expendables 2.
Crist11 pe 16 ianuarie 2012 20:55
batranei la putere :))
MissBlossom01 pe 19 ianuarie 2012 21:37
=))
Qube86 pe 16 ianuarie 2012 18:37
Wow...O gramada de proiecte interesante pentru actorasul asta...Pe termen scurt as zice ca o duce mai bine chiar si decat fratele lui mai celebru...Oferte are insa apare si intrebarea: va reusi sa se descurce sau se va cufunda in uitare dupa cateva roluri nereusite ?! Ramane de vazut...
alex_il_fenomeno pe 21 ianuarie 2012 15:11
este un tanar care promite enorm !
AimeeLov pe 28 iunie 2012 18:33
Mie chiar mi se pare un actor foarte bun! Deabia astept să văd noile interpretări!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.
jinglebells