Dwayne Johnson, erou din întâmplare

de Cristina Grigore în 12 Sep 2012
Dwayne Johnson, erou din întâmplare

Când ai fizicul lui Dwayne Johnson şi ţi se spune The Rock, e clar că îţi vei „impresiona” fără probleme audienţa, indiferent de componenţa ei. Celebrul actor a reuşit însă, fără să îşi dea seama, să facă chiar mai mult decât atât, în timpul filmărilor la The Fast and the Furious 6, când a pus pe fugă câţiva hoţi, care plănuiau să se autoservească cu unele lucruri de valoare găsite în zona în care se desfăşurau filmările, aflată în Glasgow, Scoţia.

Întâmplarea este descrisă în tabloidul englez The Sun, care titrează „Johnson ţine piept unui grup de atacatori”. Ceea ce s-a întâmplat în realitate este însă, mai puţin spectaculos, ba chiar de-a dreptul comic.

„Cred că am avut de-a face cu cei mai ghinionişti hoţi de pe faţa Pământului. Orice erau pe cale să facă, a fost întrerupt, deşi nu a asta a fost intenţia mea”, a spus Johnson.

„Eram afară, la filmări. În echipamentul de luptă din film – aveam pe mine vesta antiglonţ şi pistolul în mână. Peste tot se auzeau zgomote puternice şi focuri de armă. Gina [Carano] şi cu mine sărim un zid şi o luăm la fugă. Ne aflam la un moment dat într-o zonă mai întunecoasă, unde era şi un canal, despre care sunt sigur că este punctul de acces pentru infractori".

"În timp  ce alergam i-am văzut de departe pe tipii ăştia, şleahta asta de nenorociţi. Alergam în direcţia lor, dar nu chiar spre ei! Dar la un moment dat s-au întors şi au exclamat „La naiba! The Rock vine spre noi şi este înarmat!” Iar eu mă gândeam doar că vreau să termin mai repede cu scena asta să pot merge acasă să mănânc. A fost o zi de marţi obişnuită în lumea mea, de apărător al dreptăţii”, a explicat actorul, amuzat.

Starul lui Fast and Furious 6 a devenit astfel, fără să vrea, eroul colegilor de producţie. Îl poţi admira şi în imaginile de mai jos, surprinse recent pe platourile de filmare ale sequel-ului.

Părerea ta

Spune-ţi părerea
coco_mafya pe 12 septembrie 2012 11:25
tare faza,intamplare hazlie:P
CazaGio pe 12 septembrie 2012 13:30
un articol interesant...felicitari lui The Rock, ca s-a nimerit pe acolo... abia astept The Fast and the Furious 6, mi-a placut toata seria...
spartacus pe 12 septembrie 2012 19:04
Imi place de tipul asta indiferent de filmul in care joaca...
MULDER pe 12 septembrie 2012 22:17
unde is imaginile de mai jos?
paul2011 pe 12 septembrie 2012 23:14
intrebarea este : oare exista acele imagini :)) ? in fine :)) .
paul2011 pe 12 septembrie 2012 23:14
Aici revenim la zicala : Viata bate filmul . O intamplare foarte haioasa :)) . BV The Rock ;) . Seria Fast and the Furious este excelenta . Mi-au placut toate . Abia astept si acest film :D .
alex_il_fenomeno pe 22 septembrie 2012 18:02
bine ca s-a terminat asa!

Spune-ţi părerea

Pentru a scrie un comentariu trebuie să fii autentificat. Click aici pentru a te autentifica.

Cronică

jinglebells